Dit jaar gaat Citrix Single Sign-On End of Life. Dit betekent dat Citrix stopt met het bieden van ondersteuning op deze software. Maakt uw organisatie gebruik van deze Password Manager en zoekt u vervanging? Kijk dan naar E-SSOM, Enterprise Single Sign-On Manager.

Citrix Ready certificering

E-SSOM biedt dezelfde functionaliteiten die u gewend bent van de Password Manager van Citrix. Snel en eenvoudig inloggen door eenmaal de gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Daarna handelt E-SSOM alle inlogschermen automatisch af. Eindgebruikers hoeven hierdoor maar één wachtwoord te onthouden. Dit zorgt onder andere voor een reductie van het aantal wachtwoord reset calls naar de helpdesk en een veilig en compliant netwerk.

Daarnaast is E-SSOM volledig compatible met Citrix producten, waaronder XenApp en XenDesktop. Doordat Tools4ever een gecertificeerd partner van Citrix is, is het eenvoudig om voor klanten de meest geschikte oplossing te vinden. Denk hier bijvoorbeeld aan het "meenemen" van de virtual desktop naar een andere werkplek. De gebruiker kan met deze functie binnen 8 seconden een re-connect krijgen op de al eerder gestarte desktop met de reeds openstaande applicaties.

Cloud Single Sign-On

Vaak buiten het bedrijfsnetwerk actief? Wellicht past Cloud SSO dan beter bij uw organisatie. Met HelloID, de cloud gebaseerde SSO-oplossing van Tools4ever kunnen cloudapplicaties buiten het bedrijfsnetwerk snel en zonder keer op keer in te loggen geopend worden op tablet, smartphone en/of laptop.

Meer weten over onze Single Sign-On en Password Management oplossingen? Neem contact op.