}

OpenID certified

HelloID: OpenID certified

Certificaat bevestigt kwaliteit van HelloID OpenID integratie

Logo OpenID certified

Tools4ever is OpenID gecertificeerd voor haar HelloID Identity as a Service (IDaaS). De certificatie biedt gebruikers een garantie van de kwaliteit en interoperabiliteit van de HelloID OpenID Connect implementatie.

HelloID is een moderne en veilige cloudbased Identity & Access Management (IAM) oplossing. Met HelloID hoeven organisaties niet te investeren in eigen hardware, storage en software. De installatie en configuratie zijn letterlijk een kwestie van uren en Tools4ever verzorgt het beheer ervan. De HelloID service ondersteunt alle Single Sign-On protocollen waaronder OpenID Connect.

OpenID Connect is een decentraal authenticatie mechanisme, gebaseerd op de OAuth 2.0 specificatie. OpenID Connect maakt het voor gebruikers mogelijk om op verschillende plaatsen met hun OpenID-identiteit in te loggen en wordt onder andere gebruikt door marktleiders als Google en Microsoft. De OpenID Foundation heeft een certificatieprogramma om de kwaliteit en interoperabiliteit van OpenID Connect implementatieste garanderen. Tools4ever heeft dit programma succesvol doorlopen voor haar HelloID service.

De OpenID Connect certificatie bevestigt de hoge kwaliteit van de OpenID Connect implementatie binnen HelloID Identity as a Service. Daarmee geeft het klanten extra zekerheid over de kwaliteit van onze dienstverlening.

Meer weten?

Tools4ever releaset maandelijks de nieuwe features en updates van de HelloID software. Wilt u hiervan op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief

Huidige certificeringen en controles

certificaat gold microsoft partner

Gold Microsoft Partner

Meer over Gold Microsoft Partner
ISO 27001 certificaat

ISO 27001 certificaat

Meer over ISO 27001 certificering
NEN 7510 certificaat

NEN 7510 certificaat

Meer over NEN 7510 certificering
certificaat deloitte security scan

Deloitte security scan

Meer over Deloitte security scan
certificaat opening certified

OpenID Certified

Meer over OpenID Certified