}

Maak kennis met Tools4ever

Hallo, leuk dat je meer wilt weten over Tools4ever!

We horen je het al denken... Leuke video, maar wat doen ze daar nu precies bij Tools4ever? Wij zijn een softwarebedrijf in Baarn en we maken security gerelateerde oplossingen. Dat zegt je misschien nog niet zoveel en zeer waarschijnlijk vind je het veel belangrijker om te weten wie onze mensen zijn en hoe onze bedrijfscultuur is.

Wij geloven namelijk dat onze mensen de kracht en het succes zijn van Tools4ever en dat merk je op de werkvloer. Er heerst een fijne vertrouwde sfeer, iedereen kent elkaar persoonlijk en is goed op elkaar ingespeeld! Zoals werknemers van Tools4ever ook wel zeggen: Je kunt écht jezelf zijn!

Zullen we eens kennismaken?

We bieden verschillende mogelijkheden om ons beter te leren kennen. Vanzelfsprekend is een 1:1 gesprek wellicht de beste optie, maar we organiseren ook op vrijdag 17 mei een kennismakingsborrel! We zouden het heel leuk vinden als je erbij bent!

De borrel is bedoeld voor iedereen die eens op een laagdrempelige manier wil kennismaken met Tools4ever als potentiële werkgever. Tijdens de borrel krijg je een rondleiding door het bedrijf en kan je gezellig een drankje drinken met medewerkers van Tools4ever.

Wil je alvast wat meer weten over werken bij Tools4ever?

Inschrijfformulier

Schrijf je nu aan voor onze kennismakingsborrel!

Vrijdag 17 mei van 17:00 uur - 19:00 uur.

Zien we je dan?

Benieuwd naar onze vacatures?