}

Meetup: Continuous Delivery

donderdag 13 juni 2019

Continuous Delivery vanuit management perspectief

Het uitrollen van software is een tijdrovende en kostbare klus. Wanneer de software eenmaal in productie is ben je er nog niet... Je krijgt te maken met verstoringen en concurrentie die je steeds een stapje voor moet blijven. Het is van belang dat je je blijft aanpassen aan de behoefte en snel veranderende eisen die de markt stelt. Hierdoor worden langetermijn strategieën en roadmaps zo goed als zinloos.

Continuous Delivery wordt steeds belangrijker in de ontwikkeling van software. Continuous Delivery is erop gericht software zo snel en frequent mogelijk in productie te krijgen.

Wat te verwachten?
Tijdens de Meetup Continuous Delivery laat Kim van Wilgen zien hoe de verandering naar Continuous Delivery en devOps het DNA van een bedrijf kan veranderen. Met praktijkvoorbeelden en Best Practices uit eigen ervaring worden er inzichten gegeven over het proces van transformatie naar Continuous Delivery.

Hoe zorg je ervoor dat je als software team op een professionele wijze Continuous Delivery implementeert en succesvol toepast? Wil je hier meer over weten dan moet je zeker komen!

Programma:
17:00 - 18:00 uur Inloop, pizza en drankje
18:00 - 19:30 uur Presentatie "Continuous Delivery"
19:30 - 20:30 uur Borreltijd

 

https://az781118.vo.msecnd.net/cdn/02b7871588da49e2bcb6a9dc21ce0fcc/c2ac9cb6c35c45d9b7ca73ec57c8e572.jpeg

Wie is Kim van Wilgen?

Kim van Wilgen is een ervaren manager op het gebied van Software Development. Momenteel is ze werkzaam bij Schuberg Philis, een bedrijf dat volledig werkt met zelfsturende teams. Ze is gepassioneerd over onderwerpen als DevOps, Continuous Delivery, Agile werken, en Continuous Security.

Kim heeft als Senior manager de transitie begeleid van een traditionele werkwijze naar een Agile manier van werken. Hierbij gelooft ze dat je mensen kunt laten excelleren door transparant te zijn in je management stijl en ze de ruimte te geven hun eigen potentieel volledig te benutten. Dit alles leidt tot betere resultaten, een efficiëntere werkwijze en meerwaarde voor de klant. Alhoewel ze gepassioneerd is over alles dat met software development te maken heeft, heeft ze ook ruime ervaring opgedaan aan de business zijde op het terrein van product development. Dit zorgt ervoor dat ze uitstekend de gap weet te overbruggen tussen de business en IT. Kim spreekt veel op zowel nationale als internationale conferenties over onderwerpen als Agile werken en Continuous Delivery.