}

Zorg Sessie HelloID

HelloID Provisioning

Zorg sessie HelloID Provisioning

Het beheren van user accounts en rechten van medewerkers in het netwerk is voor de ICT-afdeling een tijdrovende klus. Veel van de informatie die zich in een personeelssysteem bevindt, is al voldoende om gebruikersaccounts te beheren. Denk bijvoorbeeld aan NAW-gegevens, start- en einddatum van het contract, functie, 'manager-medewerker'-relatie en afdeling. Door deze informatie te koppelen met het netwerk, kan het user beheerproces volledig geautomatiseerd worden uitgevoerd.

Doel van de Webinar:

Tools4ever ondersteunt momenteel meer dan 650 organisaties (waarvan 150 zorginstellingen) op het gebied van Identity & Access Management. Wij merken dat dit soort zaken bij veel zorgorganisaties erg actueel zijn, zowel in het kader van gebruikersgemak (efficiency) als in het kader van informatiebeveiliging (AVG, NEN7510 ISO27001).
Vanuit Tools4ever organiseren we geheel vrijblijvend een sessie omtrent bovenstaande zaken specifiek gericht op de zorgbranche. Identity & Access Management expert Tjeerd Seinen zal middels een online Webinar de conceptuele schets en een live demo van de software laten zien, uiteenzetten hoe we hier reeds 150 zorginstellingen in ondersteunen en verder tips maar ook valkuilen van een dergelijke implementatie delen.

Data van de verschillende webinars:

  • 29 september 2020, 13:30 - 14:30
  • 22 oktober 2020, 13:30 - 14:30

Inschrijven

Hiernaast kunt u zich inschrijven voor de HelloID Zorg Sessie, eventuele collega’s zijn uiteraard ook van harte welkom.

Vragen? Mail naar: sales@tools4ever.com