Nino van der Laan

Support Medewerker

Nino van der Laan - Support Medewerker

Waarom ben je bij Tools4ever gaan werken?

Na mijn studie MBO ICT Beheer niveau 4 ben ik aan de slag gegaan bij mijn vorige werkgever. Echter, merkte ik daar al snel dat ik de uitdaging miste. Ik had nog niet veel kennis en werkervaring, maar wilde graag groeien. Tools4ever heeft mij deze kans geboden. Sinds 2017 werk ik hier als Supportmedewerker en heb mij in die tijd enorm ontwikkeld. Tools4ever biedt de mogelijkheid opleidingen te volgen, waardoor ik nu op hetzelfde niveau werk als mijn ervaren collega’s.

Wat maakt de afdeling support zo interessant om voor te werken?

We hebben geen vaste planning waar we ons aan dienen te houden, het belangrijkste is dat alles goed blijft draaien en dat klanten snel worden geholpen. Hierdoor krijg je ook de ruimte om problemen te onderzoeken en zelf oplossingen te bedenken. Elke dag is anders, wat het werk uitdagend houdt. Er komen altijd incidenten of vraagstukken voorbij waar ik weer van kan leren! Daarnaast hangt er een hele fijne en gezellige sfeer op de afdeling waar ook genoeg ruimte is voor een lolletje.

“Onze afdeling noemt zichzelf ook wel de lifeguards van Tools4ever. Lifeguards redden mensen uit noodsituaties, dit doen wij ook een beetje bij klanten.”

Nino van der Laan, Support Medewerker

Liever eerst bellen?

Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen?

Bel: +31 (0) 35 54 83 255
Mail: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.