}

Lifeguards to the rescue!

Onze Supportafdeling heeft jouw hulp nodig!

Observeer en analyseer jij graag en schiet jij snel te hulp wanneer nodig?
Ben jij een probleemoplosser?
Hou jij van technische en complexe uitdagingen?

Waar wacht je dan nog op…
Er staat een reddingspost bij ons voor je klaar!

Lifeguards to the rescue

Onze afdeling support is altijd bezig met het beantwoorden van de vraag: hoe kan het in de toekomst nog beter? De lifeguards van Tools4ever schieten klanten met raad en daad te hulp!

Tools4ever is een groeiende organisatie en daarom hebben we versterking nodig van goede lifeguards die eerste hulp kunnen verlenen wanneer dat nodig is! Dus word jij enthousiast van technisch en complexe uitdagingen en denk jij dat je onze supportafdeling naar een nog hoger niveau kunt tillen? Bekijk dan onze openstaande vacatures: 

Tools4ever, wat doen zij precies?

We horen je het al denken... Tools4ever wat doen zij precies? Wij zijn een softwarebedrijf in Baarn en we maken security gerelateerde oplossingen. Dat zegt je misschien nog niet zoveel en zeer waarschijnlijk vind je het veel belangrijker om te weten wie onze mensen zijn en hoe onze bedrijfscultuur is.

De supportafdeling is een leerzame, dynamische, maar vooral ook een gezellige werkomgeving. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld en helpt elkaar waar nodig. Binnen de afdeling heeft iedereen één of meer disciplines waar zij zich mee bezighouden. Dit houdt in dat je een eigen domein hebt waar je expertise in ontplooid. Al onze medewerkers op support hebben hierdoor inhoudelijke kennis op één of verschillende domeinen, wat ervoor zorgt dat alle kennis geborgd is op de hele afdeling.

Meer weten?

Lees meer over de afdeling en hoe collega’s het ervaren om hier te werken!


Ronald Kamerbeek

Ronald Kamerbeek Manager Support en Planning

"Mijn werk is iedere dag anders, ik leef vaak in de waan van de dag. Mijn taak in essentie is om te zorgen dat de delivery van Tools4ever goed is, deze optimaal blijft draaien en meegroeit met de organisatie. De uitdaging ligt vaak op het snijvlak van de data, de implementatie en de interpretatie van de klant."

Lees verder


Nino van der Laan

Nino van der Laan Support Medewerker

"We hebben geen vaste planning waar we ons aan dienen te houden, het belangrijkste is dat alles goed blijft draaien en dat klanten snel worden geholpen. Elke dag is anders, wat het werk uitdagend houdt. Daarnaast hangt er een hele fijne en gezellige sfeer op de afdeling waar ook genoeg ruimte is voor een lolletje."

Lees verder

Alvast een kijkje nemen in ons kantoor? Bekijk onderstaande video: