Lifeguards to the rescue!

Onze Supportafdeling heeft jouw hulp nodig!

Observeer en analyseer jij graag en schiet jij snel te hulp wanneer nodig?
Ben jij een probleemoplosser?
Hou jij van technische en complexe uitdagingen?

Waar wacht je dan nog op…
Er staat een reddingspost bij ons voor je klaar!

Lifeguards to the rescue

Onze afdeling support is altijd bezig met het beantwoorden van de vraag: hoe kan het in de toekomst nog beter? De lifeguards van Tools4ever schieten klanten met raad en daad te hulp!

Tools4ever is een groeiende organisatie en daarom hebben we versterking nodig van goede lifeguards die eerste hulp kunnen verlenen wanneer dat nodig is! Dus word jij enthousiast van technisch en complexe uitdagingen en denk jij dat je onze supportafdeling naar een nog hoger niveau kunt tillen? Bekijk dan onze openstaande vacatures:

Junior Project Coördinator

Als Junior Project coördinator vervul je een spilfunctie tussen de klanten en de consultants van Tools4ever. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de klanten t.b.v. de projecten die door de consultants

Bekijk vacature

Junior Support Engineer

Als Support Engineer ben je altijd bezig met het beantwoorden van de vraag: hoe kan het in de toekomst nog beter? De lifeguards van onze organisatie!

Bekijk vacature

Software Support Engineer

Ben jij de Technisch Specialist die verantwoordelijk wordt voor de technische ondersteuning bij de 1e lijns verstoringen voor de producten van Tools4ever?

Bekijk vacature
Ronald Kamerbeek manager Delivery Tools4ever

Ronald Kamerbeek

Manager Support en Planning

“Mijn werk is iedere dag anders, ik leef vaak in de waan van de dag. Mijn taak in essentie is om te zorgen dat de delivery van Tools4ever goed is, deze optimaal blijft draaien en meegroeit met de organisatie. De uitdaging ligt vaak op het snijvlak van de data, de implementatie en de interpretatie van de klant.”

Lees verder

Nino van der Laan

Support Medewerker

“We hebben geen vaste planning waar we ons aan dienen te houden, het belangrijkste is dat alles goed blijft draaien en dat klanten snel worden geholpen. Elke dag is anders, wat het werk uitdagend houdt. Daarnaast hangt er een hele fijne en gezellige sfeer op de afdeling waar ook genoeg ruimte is voor een lolletje.”

Lees verder

Joel van Ooijen

Support Medewerker

“Afhankelijk van hoe jij per week bent ingedeeld ben je de ene dag druk bezig met ingeplande meldingen op te lossen terwijl je de andere dag klanten telefonisch te woord staat om hen te voorzien van een eerste reactie. Denk hierbij aan samenwerkingen met onze Consultants, Accountmanagers en Developers.”

Lees verder