}

Kees Visser

Software Engineer

Kees Visser - Software Engineer

Wat maakt Tools4ever een goede werkgever?

"Het is een prettig bedrijf met leuke collega's die allemaal in zo'n beetje dezelfde leeftijdscategorie vallen. Dat maakt dat het een hechte groep is waar ik snel aansluiting bij vond. Daarnaast biedt Tools4ever mij veel vrijheid om zaken naar eigen inzichten te maken. Dat betekent dat ik veel eigen initiatief kan tonen om snel de juiste oplossing te bedenken. De architectuur van software trekt me en ik krijg van het bedrijf de mogelijkheid en steun om mezelf in die richting te ontwikkelen. De softwareafdeling groeit, wat betekent dat we als team meedenken over hoe we de afdeling beter kunnen inrichten. Die participatie spreekt me aan."

Wat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend?

"Vooral de diversiteit van wat we doen. Bij Tools4ever ontwikkelen we een heel platform waarmee we alle klanten moeten kunnen bedienen, dat is heel breed. Daar zit ook een onbekend deel in met zaken die nog uitgedacht, gespecificeerd en ontworpen moeten worden. Vooral dingen die ik nooit eerder heb gedaan en waar ik dus weer van leer, geven me voldoening. Zo hebben we een eigen scripttaal en bij de tooling die we daarvoor maken horen allerlei zaken als een goto-definition of het valideren van de syntax. Dat zijn allerlei Visual Studio-features die we moeten maken en dat had ik nooit eerder op deze manier gedaan. Ik leer daarvan hoe ik zoiets opzet, hoe complexiteit, talen en editors in elkaar zitten. Ik heb het gevoel dat ik hier veel kan leren en dingen kan doen die ik nog niet eerder heb gedaan."

"De softwareafdeling groeit en als team denken wij mee over hoe we de afdeling kunnen inrichten."

Kees Visser, Software Engineer

Wat spreekt jou het meeste aan bij Tools4ever?

"Alles wordt gewoon geregeld. Ik word op allerlei manieren gefaciliteerd om mijn werk goed te kunnen doen. Dat betekent niet alleen dat er bijvoorbeeld gezorgd wordt voor lunch of dat de squashbaan geregeld wordt, maar ook dat ik niet eerst hoef te omschrijven waarom ik een bepaald softwarepakket nodig heb. Als ik dat nodig heb, kan ik het gewoon krijgen hier. Het scheelt natuurlijk dat de baas zelf ook mee-ontwikkeld, daardoor begrijpt hij het developmentteam als geen ander."


Liever eerst appen, bellen of mailen?

Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze collega's zij vertellen je graag meer!

Tjeerd Seinen
Bel of app: 06 50 25 42 76 
Mail: t.seinen@tools4ever.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.