Werken bij Tools4ever

Kom jij ons team versterken?

Wil je meespelen in de Champions League?

Collega's aan het werkBij ons staat omzet en winst niet op nummer 1. Wij geloven dat als je als medewerker goed op je plek zit, je dan kwalitatief goed werk oplevert waar de klant automatisch tevreden over is en daar graag voor wil betalen. Met deze omzet kunnen we vervolgens weer investeren in onze medewerkers en Tools4ever verder uitbouwen.

Iedereen wil overigens meespelen in de Champions League, maar weinig mensen zijn bereid om echt te investeren in persoonlijke groei en daar opofferingen voor te doen. Wil je echt vooruit? Lees dan verder en wellicht maken we binnenkort kennis.

Wat voor bedrijf is Tools4ever?

We zijn een succesvol softwarebedrijf van 70 medewerkers in Nederland en in totaal 140 wereldwijd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Baarn waar we onze software ontwikkelen met een team van meer dan 20 softwareontwikkelaars. Daarnaast verkopen, implementeren en ondersteunen we de software vanuit Baarn.

De cultuur is technisch commercieel. We realiseren security gerelateerde software. Via het Microsoft Azure platform bieden we bedrijven bijvoorbeeld aan om bestaande cloud-applicaties beter te beveiligen door middel van een extra authenticatieslag door de bestaande username/password extra te beveiligen met een two-factor authenticatiemechanisme. Bekijk hier aan welke projecten je kunt werken.

"Wij ontwikkelen complexe standaard software. Ga jij de uitdaging met ons aan?"

Jacques Vriens, oprichter, eigenaar en mede-ontwikkelaar

https://az781118.vo.msecnd.net/cdn/dfd95757330e4aafa292390bc3434b96/4f9d7b6312404104b6c4af4107f66c0c.jpg

Werksfeer

Onze arbeidsvoorwaarden worden geroemd door onze werknemers, maar de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn wellicht nog wel beter. We zorgen graag goed voor je, jij bent immers het belangrijkste onderdeel van ons succes. We organiseren maandelijks kennissessies, we hebben een vrij besteedbaar opleidingsbudget van €8.000,- per medewerker per jaar en werken met de nieuwste technologieën, zoals MS C# .Net7.0, Azure, Jira, Confluence, Agile, SCRUM en Continuous delivery. Daarnaast worden er regelmatig sociale activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse skivakantie, wekelijkse squash en fietstochten.

Onze vacatures

Ervaringen van medewerkers

George BakkerGeorge Bakker

Senior Software Engineer
Afdeling development

Lees mijn verhaal

Robbert Brussaard - Software Engineer bij Tools4everRobbert Brussaard

Software Engineer
Afdeling development

Lees mijn verhaal

Farid OuachourFarid Ouachour

Team Lead Consultants
Afdeling consultancy

Lees mijn verhaal

Kees VisserKees Visser

Software Engineer
Afdeling development

Lees mijn verhaal

Tech events en blogs

Bij Tools4ever geloven we dat kennisdelen leidt tot snellere en betere software. Lees meer over ons platform "Developer Tech Nite" waar software engineers op een informele, efficiënte en leuke manier kennis kunnen delen. Ook vind je hier onze laatste tech blogs over ontwikkelingen op het gebied van software engineering.


Interesse in een vacature of wil je kennismaken?

Sirone is houdt zich bezig met recruitment.Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Sirone Immink 
Bel of app: 06 191 969 56
Mail: s.immink@tools4ever.com