Sales

Ook meedoen aan de Champions League sales?

Sales

Computernetwerken zijn voor alle bedrijven van strategisch belang. Met alle dreigingen en ontwikkelingen op het gebied van security neemt Identity Governance & Administration een steeds belangrijkere plaats in. De markt voor IGA is fors gegroeid de afgelopen tien jaar en de verwachting is dat deze groei blijft doorzetten. Dat betekent dat de vraag naar onze producten stijgt, hoewel niet iedere organisatie zich al bewust is van de noodzaak van een IGA-oplossing. Dat maakt het werk van een accountmanager bij Tools4ever interessant en uitdagend.

"Onze deals zijn vaak niet eenmalig, maar langdurige trajecten met terugkerende sales."

Bram Sprokkerieft, Salesmanager

New business sales is bij ons champions league sales. In een vroeg stadium moeten we weten te achterhalen waar de organisatorische uitdagingen liggen bij een klant of prospect. Ook de scope moeten we zo goed mogelijk in beeld hebben, om vervolgens het juiste aanbod te kunnen doen. Onze deals zijn vaak niet eenmalig, maar langdurige trajecten met terugkerende sales. Dat betekent dat je als accountmanager een relatie opbouwt en onderhoudt met een klant, aangezien onze software strategisch wordt ingezet binnen organisaties.

Relaties zijn key

Je werk hoeft niet te stoppen bij het sluiten van de deal. Als het je interesse heeft, kun je daarna betrokken blijven bij het implementatieproces. Niet alleen bouw je daarmee je kennis uit, wat je bij volgende trajecten weer van pas kan komen, we merken ook dat klanten je betrokkenheid waarderen. Zoals gezegd zijn relaties bouwen en onderhouden een belangrijk deel van het existing business sales proces.

De markt voor Identity Governance & Administration is fors gegroeid en zal naar verwachting de komende jaren alleen nog maar toenemen. Als je je nu als account manager specialiseert in dit vakgebied, doe je veel kennis en ervaring op die de rest van je loopbaan van pas komt. Doordat we een internationale organisatie zijn met kantoren in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en een hoofdkantoor in Baarn, zijn we in staat om onze werknemers uitdagende kansen te bieden, bijvoorbeeld in het buitenland.

Tools4ever is een groeiende organisatie in een groeiende markt. We zoeken daarom altijd naar accountmanagers (new en existing business) die graag willen bijdragen aan ons product en onze organisatie. Wil je weten wat onze mensen drijft? Lees dan de testimonials hieronder. Wil je meer weten over onze producten of direct weten welke vacatures we hebben? We horen graag van je!


Bram Sprokkerieft

Bram Sprokkerieft Salesmanager

"Wij verkopen producten waarvan veel klanten zich vaak niet realiseren dat ze die zouden kunnen gebruiken voor hun uitdagingen. Ik noem het altijd ‘nice to have’. Dat betekent dat het salesproces complex is. Dit is champions league sales. We moeten eigenlijk al in een heel vroeg stadium weten waar de organisatorische uitdagingen liggen bij prospects, vervolgens moeten we contacten leggen, onderhouden en aan tafel zien te komen."

Lees verder


Maikel Baars

Maikel Baars Accountmanager

"Ik was op zoek naar een werkgever waar ik me persoonlijk en professioneel kon ontwikkelen. Bij mijn vorige werkgever was ik uitgegroeid, ook qua kennis. Hier werken veel hoogopgeleide mensen met veel kennis en ervaring. Ik werk nu met complexe oplossingen, dat vraagt meer van mezelf en geeft me ook meer voldoening. Tools4ever is een innovatief, informeel bedrijf met een intellectuele cultuur, dat spreekt me aan."

 
Lees verder


Interesse in deze vacature of wil je kennismaken?

Sirone is houdt zich bezig met recruitment.Wil je solliciteren op deze vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Sirone Immink 
Bel of app: 06 191 969 56
Mail: s.immink@tools4ever.com