Developer Tech Nite - 15 februari

Shifting gears for .NET: Moving to containers for .NET developers

Moving to Docker containers

Spreker: Alex Thissen

Tijdens deze sessie bekijken we Docker vanuit de ogen van een .NET ontwikkelaar of architect. Wat houdt Docker in en hoe gebruik je het? Wat verandert er voor jou, je team en organisatie als je met Docker oplossingen gaat realiseren. Na een presentatie is er een interactieve whiteboard sessie. Stel al je vragen over het gebruik van Docker en .NET en we gaan er meteen mee aan de slag. 

De avond begint om 18.00 uur met pizza. We ronden af om 21.00 uur. 

Alex Thissen, spreker Developer Tech Nite

Alex Thissen

Alex houdt zich al sinds eind jaren 90 bezig met applicatie ontwikkeling en werkte als lead developer en architect bij grote organisatie en kleine bedrijven. Hij helpt andere ontwikkelaars het Microsoft ontwikkelplatform en frameworks beter te leren kennen, en coacht achitecten bij het ontwerpen en bouwen van moderne gedistribueerde oplossingen op cloud schaal.

Alex heeft de Microsoft Most Valuable Professional award voor Visual Studio and Development Technologies 11 maal ontvangen. In zijn vrije tijd sport hij graag en speelt en programmeert hij nieuwe en 8-bit retro video spellen.

Over Developer Tech Nite

Bij Tools4ever geloven we dat kennis delen leidt tot snellere en betere software. Om dit te faciliteren hebben we een platform opgezet waar software engineers op een informele, efficiënte en leuke manier kennis kunnen delen. Tijdens de meetup worden lezingen gegeven over relevante software ontwikkelthema's met ruimte voor discussie en napraten. De avond start met een overheerlijke pizza, zodat je met een gevulde maag en praktische tips naar huis gaat. Bekijk hier de promovideo van Developer Tech Nite.