Samen succesvol

Afdelingen

Tools4ever is een dynamische organisatie met diverse teams. Verschillende ervaringen, passies en leeftijden. Maar één ding hebben we met elkaar gemeen: we zijn trots op ons bedrijf! Samen werken we er elke dag hard aan om onze klanten de beste klantervaring te bieden.

Onze core business is

Het ontwikkelen van software, het verkopen en implementeren ervan bij onze klanten en het bieden van de beste service. De dagelijkse taak voor de afdelingen software development, sales, consultancy en support.

We kunnen niet zonder

Onze administratieve, facilitaire en coördinerende afdelingen. Zij zijn de ruggengraat van onze organisatie en zorgen voor de ondersteuning van onze primaire processen.

Consultancy

Implementeer dagelijks onze IGA-software bij de klant

De Identity and Access Management (IAM) consultants van Tools4ever voeren dagelijks implementaties uit van onze Identity Governance and Administration (IGA) software. Onze standaard-software kan binnen bepaalde grenzen flexibel worden geconfigureerd naar de wensen van onze klanten. De hoofdtaken van een IGA-pakket zijn in grote lijnen hetzelfde, iedere organisatie heeft te maken met nieuwe en vertrekkende medewerkers of werknemers die van afdeling veranderen en door hun nieuwe takenpakket andere toegangsrechten nodig hebben. In de praktijk blijkt dat vrijwel iedere organisatie dat op zijn eigen wijze inricht. Dat maakt het werk van onze consultants complex, inhoudelijk uitdagend en leuk.

Bij Tools4ever bedenken, bouwen, verkopen, implementeren en beheren we softwareproducten op het gebied van IGA. Het gehele traject van wens, ontwerp en bouw tot implementatie, training en onderhoud wordt in eigen huis gedaan. Dat betekent voor consultants dat ze dicht op de bron van onze producten zitten. In tegenstelling tot consultants die software implementeren die door een andere leverancier is gebouwd, hebben ze een stem in wat onze software zou moeten kunnen en doen. Als consultant kom jij bij de klanten over de vloer en hoor je hun wensen en eisen. Wij luisteren graag naar jou als schakel tussen de eindgebruiker en de bouwers van onze software.

Computernetwerken zijn voor alle bedrijven van strategisch belang. Met alle dreigingen en ontwikkelingen op het gebied van security neemt Identity Governance and Administration een steeds belangrijkere plaats in. De markt voor IGA is fors gegroeid de afgelopen tien jaar en de verwachting is dat deze groei blijft doorzetten. Als je je nu als consultant specialiseert in dit vakgebied, doe je veel kennis en ervaring op die de rest van je loopbaan van pas komt. Doordat we een internationale organisatie zijn met kantoren in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en een hoofdkantoor in Baarn, zijn we in staat om onze werknemers uitdagende kansen te bieden, bijvoorbeeld in het buitenland.

Tools4ever is een groeiende organisatie in een groeiende markt. We zoeken daarom altijd naar IAM consultants die willen bijdragen aan ons product en onze organisatie. Wil je weten wat onze mensen drijft? Lees dan de testimonials hieronder. Wil je meer weten over onze implementaties bij klanten of direct weten welke vacatures we hebben? We horen graag van je!

Farid Ouachour

Manager consultancy

“Na mijn afstuderen kwam ik bij een heel groot bedrijf terecht waar ik met plezier heb gewerkt. Ik wilde me graag verder ontwikkelen, maar doordat het zo’n grote organisatie was, bleek dat toch lastig en bureaucratisch. Ik heb toen mijn CV online gezet en werd door een recruiter aan Tools4ever gekoppeld. Ik had zo’n goed gevoel bij de gesprekken die ik daar had. De mogelijkheden die ik zou krijgen, waar het bedrijf zich mee bezig houdt, waar het in de toekomst naartoe wil, dat paste gewoon helemaal bij mij.”

Lees verder

Michiel van der Veeken

IAM consultant

“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, wilde graag in een andere branche werken en weer nieuwe dingen leren. Dat heb ik gevonden bij Tools4ever. Het klantcontact is hier intensief en ik ben projecten grotendeels zelf aan het managen van intake tot implementatie en oplevering. Daarbij moeten projecten vaak in relatief korte tijd worden opgeleverd. Dat maakt dat ik iedere dag voor nieuwe uitdagingen sta. Verschillende klanten en verschillende projecten die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Iedere keer moet ik creatieve manieren bedenken om de wensen van de klant zo goed mogelijk op te kunnen leveren.”

Lees meer

Ontdek de andere afdelingen

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct of neem eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk onze vacatures