Webinar RBAC en Role Mining

Gratis webinar van 1,5 uur, donderdag 14 september, start om 10:00
Dit webinar heeft al plaatsgevonden, bekijk de opname terug.

Webinar RBAC en Role Mining

Ontdek het geheim van een succesvolle IAM-implementatie! Benieuwd hoe je snel en efficiënt een rollenmodel kunt opzetten voor jouw organisatie? In ons boeiende webinar over smart role mining met HelloID leer je hoe je dit doet!

Het creëren van een goed rollenmodel is essentieel voor het effectief beheren van IT-diensten en toegang binnen je organisatie. Maar we begrijpen dat dit voor veel organisaties een drempel kan zijn om te starten met een moderne IAM-oplossing. Vaak hebben ze nog geen rollenmodel op papier staan, zijn ze gestopt vanwege uitzonderingssituaties of zien ze er tegenop vanwege de omvang van het project. Maar het uitstellen van een IAM-implementatie is ook geen optie als je compliant wilt zijn en blijven.

Gelukkig hebben we de oplossing! Ons webinar over smart role mining met HelloID biedt een praktische aanpak om snel en met beperkte inspanning een rollenmodel te definiëren. Door een unieke combinatie van HR en gebruikersnetwerkdata krijg je inzicht in welke rollen zich in je organisatie bevinden en bepaal je welke automatisch worden uitgedeeld en welke als optioneel aanvraagbaar moeten worden ingesteld. Dit is een waardevolle strategie om tot een goed werkend IAM-systeem te komen.

Tijdens het webinar zullen we stap voor stap laten zien hoe je smart role mining kunt inzetten om jouw rollenmodel te creëren. We gaan dieper in op het inventariseren van bestaande rollen, het analyseren van rechten en het ontwerpen van een RBAC-concept. Ook bespreken we de evaluatie van het concept en hoe je het rollenmodel verder kunt uitbouwen en actueel kunt houden.

Mis deze kans niet om jouw IAM-uitdagingen aan te pakken en een solide basis te leggen voor een veilige en efficiënte IT-omgeving. Meld je vandaag nog aan voor ons 1,5 durende webinar en ontdek de kracht van smart role mining met HelloID!

 

Arnout van der Vorst

Spreker: Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.

Bekijk de opname van het webinar

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Vul je gegevens in om de opname van de webinar terug te kijken.

Locatie: Online
Datum: 14 september 2023 10:00
Kosten: geen

Het is ook mogelijk om een individuele sessie in te plannen. Je kan hier je voorkeur opgeven.

Webinar RBAC en Role Mining

Webinar RBAC en Role Mining