SECTOR

Managed Service Providers

Als Managed Service Provider (MSP) richt je je volledig op het leveren van een optimale dienstverlening aan klanten. Je wilt dan ook zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan andere zaken, waaronder het beheer van je gebruikers en de rechten die zij nodig hebben. Tools4ever ondersteunt je op dit vlak met HelloID, dat je veel werk uit handen neemt.

Voor een MSP draait alles om het leveren van services aan je klanten en het bieden van de ondersteuning die zij hierbij nodig hebben. Je medewerkers moeten klanten optimaal kunnen ondersteunen en te woord kunnen staan, waarvoor zij toegang tot de juiste applicaties en rechten nodig hebben. Tegelijkertijd beschik je over allerlei klantgegevens, die je te allen tijde veilig wilt houden. Je zoekt dan ook de juiste balans tussen eenvoudige toegang voor werknemers en sterke beveiliging van gevoelige klantgegevens.
De data waarop je werknemers vertrouwen zijn in allerlei bronsystemen ondergebracht. Tegelijkertijd creëren je professionals ook data, bijvoorbeeld doordat zij documenten van klanten binnenkrijgen of overeenkomsten aangaan met klanten. HelloID is een cloudbased Identity & Access Management (IAM)-oplossing die speciaal is ontworpen om al je systemen naadloos aan elkaar te koppelen en de juiste balans te vinden tussen eenvoudige toegang en veiligheid.

  • Koppel al je bron- en doelsystemen moeiteloos aan elkaar
    Het integreren van je systemen biedt belangrijke voordelen op het gebied van onder meer data-uitwisseling, automatisering en productiviteit. Met HelloID integreer je je systemen naadloos.
  • Geen omkijken naar het beheer van rechten
    Je werknemers krijgen rechten toegewezen die hen toegang geven tot applicaties en gegevens. Met HelloID weet je zeker dat de juiste personen over de juiste rechten beschikken, en zorg je dat indien werknemers uit dienst treden je deze rechten tijdig intrekt.
  • Verminder de werklast voor je IT-afdeling
    Je IT-afdeling ondersteunt de business en biedt hen onder meer de mogelijkheid in te spelen op nieuwe kansen. De afdeling staat echter in veel gevallen onder druk, onder meer door een stijgende werklast en krapte op de IT-arbeidsmarkt. HelloID biedt dankzij mogelijkheden op het gebied van automatisering en self-service uitkomst.
icon_efficiency

Gebruikersbeheer optimaliseren

HelloID helpt je organisatie met het optimaliseren van gebruikersbeheer. Zo weet je zeker dat de juiste personen toegang hebben tot de juiste applicaties en data.

icon_security

Productiviteit vergroten

Je professionals hebben toegang nodig tot de juiste applicaties en data om optimaal productief te zijn. Met HelloID stroomlijn je deze toegang en til je de productiviteit naar een hoger niveau.

icon_compliancy

Compliance met regelgeving

Managed Service Providers hosten voor klanten allerlei gevoelige gegevens. Je moet dan ook aan allerlei relevante wet- en regelgeving voldoen, waaronder uiteraard de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). HelloID geeft je zekerheid omtrent compliance met deze wet- en regelgeving.

Account provisionering automatiseren

Met behulp van HelloID automatiseer je processen gerelateerd aan account provisionering. Het gebruik van delegated forms maakt het beheer van de volledige levenscyclus van gebruikersaccount eenvoudiger. Zo kan je optimaal inspelen op de behoeften van klanten op het gebied van provisionering en deprovisionering.

sector-self-service

Zet in op self-service

Je IT-afdeling staat onder druk, onder meer door een groeiende werklast in combinatie met krapte op de IT-arbeidsmarkt. HelloID biedt toegang tot een Self-Service portal, waar medewerkers en klanten zelf een verzoek kunnen indienen voor toegang tot applicaties of data. Afdelingsmanagers en supportmedewerkers krijgen de verzoeken voorgelegd waarna ze deze met een druk op de knop kunnen goedkeuren en geautomatiseerd laten uitvoeren.

Klanten de juiste toegang bieden

HelloID biedt sterke authentificatie en Role Based Access Control (RBAC). Hiermee kan je de toegang van klanten vereenvoudigen, optimaliseren en afstemmen op hun behoeften.

Cloud Single Sign-On

Werknemers werken in diverse applicaties en systemen, waartoe de toegang optimaal beveiligd moet zijn. Met Cloud Single Sign-On geef je werknemers via één portal toegang tot alles wat zij nodig hebben en voorkom je dat zij meerdere wachtwoorden moeten onthouden. Zo stimuleer je het gebruik van sterke wachtwoorden.

De juiste gegevens voor audits

Audits kunnen je klanten veel zekerheid geven over de dienstverlening die je biedt en helpen je daarnaast je werkwijze naar een hoger niveau te tillen. Met HelloID beschik je eenvoudig over de juiste gegevens voor het laten uitvoeren van audits.

Geef klanten zekerheid met ISO 27001-certificering

Met behulp van de ISO 27001-certificering geef je klanten zekerheid. HelloID geeft je de juiste basis om aan de vereisten van deze certificering te voldoen.

Logo IT-Value

“HelloID biedt gemeenten een professioneel en toekomstvast IAM platform. Dankzij de uitstekende partnerondersteuning kunnen wij ons als HelloID partner volledig richten op een perfecte uitrol, naadloze integratie en foutloze migratie bij onze klanten.”

Twan DuvigneauIT-ValueLees klantverhaal
Logo IT-Value
SLTN

“Onze klanten zijn veeleisend en we leggen de lat hoog bij onze dienstverlening. Dankzij de HelloID Provisioning en Service Automation functionaliteit kunnen we de IT Identity Management processen bij de Zorgboog snel, kostenefficiënt en foutloos uitvoeren.”

Marco MutsSLTN/De ZorgboogLees klantverhaal
SLTN
IT Value

“Met HelloID kunnen we echt meerwaarde creëren op het gebied van on- en off-boarding vraagstukken. HelloID zorgt voor een krachtige en toekomstvaste identity management die wij vervolgens naadloos kunnen integreren in de bedrijfsvoering van onze klanten.”

René WelgravenIT-Value/GGzELees klantverhaal
IT Value

Boek een demo

Klaar om HelloID in actie te zien?

Gratis demo inplannen