a&m impact

OplossingenSociaal intranet Digitale werkplek Zorg portalen

Bezoek websiteContact partner

Over a&m impact

Met een hecht en gedreven team uit Doetinchem ontwikkelen wij innovatieve, gebruiksvriendelijke digitale communicatie oplossingen specifiek voor de zorg, zoals een social intranet, toegankelijke websites en portalen. Dit doen we voor bijvoorbeeld ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ, maar ook ziekenhuizen en huisartsenposten (HAP). Er maken inmiddels meer dan 130 zorgorganisaties in Nederland gebruik van onze digitale communicatiemiddelen. Wij willen dat de zorgmedewerker meer tijd overhoudt voor het verlenen van goede zorg en geloven dat je online het verschil kunt maken. Dit zit in het bloed en in de cultuur van a&m impact. Ons harde werk is zelfs bekroond met een gedeelde eerste plek bij de Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020, 2021 én 2022. Informatiebeveiliging staat bij ons hoog in ons vaandel, daarom zijn we officieel ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

a&m impact x Tools4ever

Het sociaal intranet van a&m impact (zowel voorkant als achterkant) biedt alleen toegang voor geautoriseerde bezoekers. In 9 van de 10 gevallen gebruiken we een externe Identity Provider (IdP) voor de authenticatie en autorisatie van gebruikers op het intranet. De koppeling met Tools4ever – HelloID SSO API is hier er een van. We kunnen de gegevens van de gebruikers inclusief bijbhorende rechten en gebruikersgroepen (OU’s) toepassen op het intranet of portaal. Daarnaast kunnen we snelkoppelingen naar (web)applicaties zoals tegels tonen waarop de ingelogde gebruiker rechten heeft. Hiermee wordt het intranet of portaal het startpunt voor álle medewerkers.

Neem contact op met a&m impact!

Tom Dellepoort Managing Partner, a&m impact

Contact Tom DellepoortBekijk LinkIn profiel
Array ( [0] => Array ( [link] => Array ( [title] => Maak een afspraak [url] => https://www.tools4ever.nl/forms/afspraak-maken/ [target] => ) ) )