Abrona kiest Tools4ever voor Identity Management

Abrona kiest Tools4ever voor Identity Management

Standaardoplossing met een gestructureerde implementatie

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IAM), heeft een overeenkomst gesloten met Abrona. Abrona is een christelijke organisatie voor dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. De ruim 1300 professionele en gedreven medewerkers en ruim 800 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor ruim 1600 cliënten. Om de gebruikersaccounts van de medewerkers volledig automatisch te kunnen beheren, schakelt Abrona de hulp in van Tools4ever.

Met IAM van Tools4ever vervangt Abrona de huidige software-inrichting, die zelf onderhouden moet worden. Zo vereist de huidige maatwerkoplossing nog veel handmatige acties voor het in-, door-, en uitstroomproces omtrent gebruikersbeheer en het zetten van de juiste rechten. Die oplossing is over de jaren uitgebouwd, maar voldeed niet meer aan de huidige eisen. Abrona ging op zoek naar een softwareoplossing die meer structuur kon bieden en heeft die gevonden in de standaard IAM-software van Tools4ever. Daarnaast helpt de IAM-oplossing van Tools4ever Abrona voldoen aan de verschillende onderdelen van de NEN 7510 norm.

Bij Abrona gaan steeds meer applicaties naar de Cloud en deze transitie moet ook ondersteund worden. Met name Office 365 is een belangrijk onderdeel. Abrona heeft de verschillende leveranciers onderzocht, waarbij standaardkoppelingen met het HR-systeem Beaufort/Youforce van Raet, de zorgapplicatie MijnCaress, de SaaS FMIS-oplossing van TOPdesk en integratie met het roosterpakket belangrijke kwalificatiepunten waren.

De standaard Identity Management-oplossing IAM, de out-of-the-boxkoppelingen en de gestructureerde implementatie-aanpak van Tools4ever zijn uniek vergeleken met de overige leveranciers in de markt. Tools4ever helpt niet alleen bij de technische implementatie, maar ook met business consultancy om de processtromen in kaart te brengen.

Wij signaleren een duidelijke trend, zegt Mike van Zetten, accountmanager bij Tools4ever. Vanuit kostenoverwegingen, wet- en regelgeving en professionalisering zoeken veel zorgorganisaties naar standaard IAM-oplossingen. Afgelopen jaar realiseerden wij diverse projecten bij verschillende zorginstellingen, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het Identity Management in de on-premise omgeving en in de Cloud.

< terug naar overzicht