Tools4ever HelloID service is nu OpenID certified

Tools4ever HelloID service is nu OpenID certified

Certificaat bevestigt kwaliteit van HelloID OpenID integratie

Logo OpenID Connect

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management oplossingen, is OpenID gecertificeerd voor haar HelloID Identity as a Service (IDaaS). De certificatie biedt gebruikers een garantie van de kwaliteit en interoperabiliteit van de HelloID OpenID Connect implementatie.

HelloID is een moderne en veilige cloudbased Identity & Access Management (IAM) oplossing. Met HelloID hoeven organisaties niet te investeren in eigen hardware, storage en software. De installatie en configuratie zijn letterlijk een kwestie van uren en Tools4ever verzorgt het beheer ervan. De HelloID service ondersteunt alle Single Sign On protocollen waaronder OpenID Connect.

OpenID Connect is een decentraal authenticatie mechanisme, gebaseerd op de OAuth 2.0 specificatie. OpenID Connect maakt het voor gebruikers mogelijk om op verschillende plaatsen met hun OpenID-identiteit in te loggen en wordt onder andere gebruikt door marktleiders als Google en Microsoft. De OpenID Foundation heeft een certificatieprogramma om de kwaliteit en interoperabiliteit van OpenID Connect implementatieste garanderen. Tools4ever heeft dit programma succesvol doorlopen voor haar HelloID service.

Robbert Brussaard, Technical Program Lead Tools4ever: De OpenID Connect certificatie bevestigt de hoge kwaliteit van de OpenID Connect implementatie binnen onze HelloID Identity as a Service. Daarmee geeft het onze klanten extra zekerheid over de kwaliteit van onze dienstverlening. Certificatie van onze producten en diensten heeft om die reden hoge prioriteit binnen Tools4ever.

< terug naar overzicht