Woonzorggroep Samen kiest Tools4ever Identity Management

Woonzorggroep Samen kiest Tools4ever Identity Management

Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IAM), heeft een overeenkomst gesloten met Woonzorggroep Samen. De Identity Management oplossing van Tools4ever gaat het automatische beheer van de gebruikersaccounts van de medewerkers verzorgen. Hiermee stroomlijnt Samen het in-, door-, en uitstroomproces. Ook is het een belangrijke stap op weg naar de geplande NEN7510 certificering.

Woonzorggroep Samen werkt met 1700 werknemers – daarbij ondersteund door vrijwilligers – dagelijks aan de best mogelijke ouderenzorg. De groep zorgt onder andere voor thuiszorg, verzorgd wonen, specialistische zorg, revalidatie en behandeling. Dat doet men bij mensen thuis en vanuit 20 locaties in de gemeente Schagen en Hollands Kroon.

Nick Postma, coördinator ICT bij Woonzorggroep Samen: Wij willen het beheer van de gebruikersaccounts automatiseren en vereenvoudigen en zochten daarvoor een Identity Management oplossing. De oplossing moet samenwerken met Office 365, het HR-systeem van AFAS en Nedap ONS voor het ECD beheer. In een later stadium willen we ook het leermanagementsysteem, het kwaliteitssysteem en het facilitair systeem hierop laten aansluiten.

Woonzorggroep Samen zocht een bewezen oplossing die zonder maatwerk de eisen kan invullen en eenvoudig kan worden uitgerold. Ook wil Samen in 2020 NEN7510 gecertificeerd worden.

Op basis van deze criteria en de goede referenties viel de keuze op Tools4ever. De standaard Identity Management-oplossing is met de ruime installed base aan koppelingen en de gestructureerde implementatie-aanpak uniek in de markt. Tools4ever helpt niet alleen bij de technische implementatie, maar ook met business consultancy om de processtromen in kaart te brengen.

Mike van Zetten, accountmanager bij Tools4ever: Trajecten zoals we die met Woonzorggroep Samen doorlopen, zien we steeds vaker. Organisaties willen professioneler en efficiënter werken, moeten voldoen aan strikte wet- en regelgeving én willen kosten beter beheersen. Aan dat stevige pakket van eisen blijkt de standaard IAM oplossing van Tools4ever uitstekend te voldoen. Afgelopen jaar realiseerden wij diverse projecten bij verschillende zorginstellingen, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het Identity Management in zowel on-premise als cloud omgevingen.

Meer informatie over deze samenwerking of benieuwd naar wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn? Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

< terug naar overzicht