WAAROM ONS

Ervaar het
verschil van HelloID

Een moderne cloudgebaseerde IAM-oplossing gebouwd op een fundament van ruim 25 jaar ervaring.

1

platform

3

modules

700+

klanten

25

jaar aan ervaring

99,99%

behaalde uptime

ONZE VERSCHILLEN

Ontdek hoe HelloID de standaard zet in Identity & Access Management

Gebruiksvriendelijk

Bij Tools4ever snappen we dat jouw organisatie uniek is en je snel moet kunnen acteren op veranderingen. Daarom hebben we een platform dat je makkelijk zelf kunt configureren. Met onze gebruiksvriendelijke interface en modulaire opties, zet je snel een systeem op dat helemaal op jouw behoeften is afgestemd. Zo houd je zelf de controle en kun je makkelijk aanpassingen doen wanneer dat nodig is.

Kennis & expertise

Als het om expertise gaat, ben je bij Tools4ever aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veld van Identity & Access Management (IAM), kan ons team met recht zeggen dat ze alles weten van IAM. Deze schat aan kennis delen we maar al te graag met jou. Onze gestandaardiseerde aanpak voor IAM-projecten zorgt ervoor dat het hele proces soepel verloopt, zonder dat iemand of iets over het hoofd wordt gezien. Wil je graag zelf de touwtjes in handen houden? Geen probleem. We bieden je uitgebreide documentatie, kosteloze trainingen, en klantondersteuning om ervoor te zorgen dat je het maximale uit jouw investering haalt.

Transparante prijs

Waar veel concurrenten in relatief korte tijd zijn opgezet en voornamelijk worden gedreven door aandeelhouders, staat HelloID op een fundament van 25 jaar succes en ervaring in de IAM-sector. Dat maakt ons niet alleen financieel gezond, maar geeft ons ook de vrijheid om een andere focus te hanteren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kwalitatieve IAM-oplossingen toegankelijk zijn voor iedereen. Dat betekent voor ons geen winstmaximalisatie, maar eerlijke prijzen zonder in te leveren op kwaliteit of veiligheid. Zo krijg jij toegang tot topkwaliteit IAM zonder de hoofdprijs te betalen.

Nederlandse marktleider

Tools4ever en HelloID zijn vertrouwde namen in Nederland. Als marktleider hier hebben we een reputatie hoog te houden op het gebied van betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Onze lokale aanwezigheid betekent dat we snel kunnen inspelen op jouw behoeften en je altijd kunt rekenen op Nederlandse klantenservice van wereldklasse.

Moderne IAM-oplossing

De wereld verandert snel en wij veranderen mee. HelloID gebruikt de nieuwste technologieën en standaarden om je een moderne, schaalbare en toekomstbestendige oplossing te bieden.

Hybride ondersteuning

Zit je nog in de overgangsfase naar de cloud? Maak je geen zorgen. Het hybride model van HelloID geeft je de vrijheid om te kiezen welke applicaties je lokaal wilt houden en welke je in de cloud wilt zetten. Dit stelt je in staat om in je eigen tempo te migreren en te zorgen voor een continue vlekkeloze integratie met je bestaande infrastructuur.

Veilig cloud product

Jouw veiligheid is onze topprioriteit. HelloID is vanaf het begin zo gebouwd dat jouw data optimaal beschermd is. Buiten de gebruikelijke functies als Multi-Factor Authentication en gedetailleerde audit trails, gaat HelloID nog een stap verder met geavanceerde veiligheidsmechanismen. Deze zijn specifiek ontwikkeld om automatische processen te controleren en verstoringen te voorkomen, evenals simulatie-opties om de impact van veranderingen vooraf te beoordelen. Bovendien worden al onze beveiligingsmaatregelen regelmatig getoetst door onafhankelijke audits uitgevoerd door Deloitte Risk Services. Met een ISO 27001 certificaat en een succesvol afgeronde SOC II audit op zak, kun je er zeker van zijn dat jouw gegevens bij ons in veilige handen zijn.

ONS ECOSYSTEEM

Waarom HelloID méér is dan een softwareplatform

Documentatie en handleidingen

HelloID heeft als standaard softwareoplossing een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface en is volledig gedocumenteerd. Of je nu een nieuwe gebruiker bent of een doorgewinterde expert, ons naslagwerk helpt je met alle functionaliteiten. Zo kun je zelfstandig wijzigingen doorvoeren en het platform naar jouw hand zetten.

Kosteloze trainingen en certificeringen

Investeren in kennis vinden we essentieel. Daarom bieden we kosteloze, vrijblijvende trainingen in HelloID. Met al meer dan 1.000 gecertificeerde personen in Nederland alleen, zorgen we ervoor dat je alle nodige kennis en vaardigheden opdoet om HelloID optimaal te benutten.

Online
community

We geloven in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Daarom hebben we een online community waar klanten en partners discussies kunnen voeren, tips kunnen delen en best practices kunnen uitwisselen. Deze community is gratis, openbaar, en dient als aanvulling op onze standaard support.

Publieke
GitHub repository

De wereld van applicaties is divers en steeds veranderend. Daarom ontwikkelen we voortdurend nieuwe connectoren die we in onze openbare GitHub repository plaatsen. Elk van deze connectoren komt met een handleiding, zodat je eenvoudig de controle houdt over de gebruikersaccounts en -rechten in al je applicaties.

Transparant prijsmodel & Pay-as-you-Go (PAYG)

We hanteren een duidelijk en eerlijk prijsmodel, zonder verborgen kosten. Met ons Pay-as-you-Go-model heb je de flexibiliteit om het gebruik van HelloID te schalen naar je actuele behoeften, waardoor je nooit meer betaalt dan nodig is.

Elastic Reporting en
API's

Met HelloID verwerken wij dagelijks de (persoons)gegevens van honderden organisaties. Door het aanbieden van API’s en Elastic Reporting zorgen we ervoor dat jouw data niet opgesloten zit, zodat je evenveel controle behoudt als je in je eigen omgeving zou hebben.

Kosteloze
webinars

We organiseren met regelmaat webinars over actuele thema’s zoals role mining. Deze zijn kosteloos en open voor iedereen, zodat je altijd up-to-date blijft in het dynamische veld van identity en access management. Je kunt dus gemakkelijk je vaardigheden en kennis uitbreiden.

Maandelijkse
updates

Werk altijd met de meest actuele versie van HelloID dankzij onze maandelijkse, geautomatiseerde updates. Bij elke update bieden we ook een release webinar aan, waardoor je gemakkelijk op de hoogte blijft van de nieuwste functies en hoe je deze het beste kunt toepassen in jouw organisatie.

Roadmap en feedbackportaal

Jouw feedback is waardevol voor de continue ontwikkeling van HelloID. Ons feedbackportaal en de publieke roadmap zijn laagdrempelige manieren om te zien waar we mee bezig zijn en om zelf input te geven voor toekomstige updates en functies.

ONZE AANPAK

Onze toewijding aan jouw succes

Bij Tools4ever begrijpen we dat HelloID slechts zo goed is als de waarde die het toevoegt aan jouw organisatie. Daarom staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. We zijn niet alleen gefocust op het leveren van een hoogwaardig product; we zijn er vooral op gericht om een betrouwbare partner voor je te zijn.

Klantfocus

Onze aanpak is klantgericht, wat betekent dat we actief luisteren naar jouw behoeften, uitdagingen en doelen. We streven ernaar om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen. Of het nu gaat om de implementatie, het beheer of de ondersteuning, ons team is toegewijd aan jouw succes.

Feedback

We nemen klantfeedback uiterst serieus. Via ons feedbackportaal en periodieke check-ins blijven we in nauw contact om te zorgen dat we continu verbeteren. Zo bouwen we aan een langdurige relatie waarin jouw tevredenheid centraal staat.

Flexibiliteit

Elke organisatie is uniek, en we zijn er trots op dat we met de standaard cloudoplossing HelloID toch flexibel genoeg zijn om aan specifieke wensen en eisen te voldoen. Van maatwerkintegraties tot op jouw behoeften afgestemde sessies, we zetten die extra stap om te zorgen dat HelloID perfect past bij wat jij nodig hebt.

Toegewijd supportteam

We hebben een toegewijd supportteam dat klaarstaat om al je vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Ons team is niet alleen technisch onderlegd, maar heeft ook een sterke focus op klantenservice.

ONZE KLANTEN

Vertrouwd door meer dan 700 klanten

Bij Tools4ever staan onze klanten centraal in alles wat we doen. Wij geloven dat elke organisatie uniek is, met specifieke uitdagingen en behoeften. Daarom zijn we trots op de brede en diverse groep van bedrijven en organisaties die we mogen ondersteunen met onze oplossingen. Van kleine start-ups tot grote multinationals en van zorginstellingen tot overheidsorganisaties: onze klanten zijn even divers als HelloID veelzijdig is.

Bekijk alle klantverhalen

 • Albron
 • KwadrantGroep
 • Severinus
 • iHUB
 • Tronox
 • Parlan
 • GGz Breburg
 • Naturalis
 • Mijzo
 • ZZG Zorggroep
 • De Posten
 • Wensink
ONZE INTEGRATIES

Maximale compatibiliteit, minimale moeite

HelloID is ontworpen om naadloos te integreren met je huidige en toekomstige applicatielandschap. Het doel is om automatisch beheer van accounts, rechten en toegang efficiënter en veiliger te maken, ongeacht de complexiteit van je IT-omgeving.

Connectoren

Waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden als je kunt kiezen uit een uitgebreide catalogus van meer dan 200 kant-en-klare connectoren? Of je nu verbindt met cloud-applicaties, on-premise oplossingen of een combinatie van beide, wij hebben de connector die je nodig hebt. Bestaat de connector toch nog niet? Als de applicatie een koppelvlak heeft, dan kunnen we het samen bouwen.

Bekijk onze connectorencatalogus

Open standaarden

Wij geloven in een open IT-wereld. Daarom ondersteunt HelloID alle belangrijke open standaarden. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en maakt je minder afhankelijk van specifieke leveranciers. Je kunt je IT-omgeving dus naar wens aanpassen, zonder dat je vastzit aan beperkende voorwaarden of technologieën.

ONZE PARTNERS

Samen sterker

Implementatiepartners

Het succes van een project hangt niet alleen af van een sterk product, maar ook van een vlekkeloze implementatie. We bieden verschillende opties als het gaat om de implementatie van onze oplossingen. Je kan ervoor kiezen om HelloID zelf te implementeren, de implementatie uit te laten voeren door één van onze gecertificeerde implementatiepartners, óf door Tools4ever zelf. Onze implementatiepartners zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid in het gebruik van HelloID om te zorgen voor een soepele en succesvolle implementatie die optimaal is afgestemd op jouw organisatie.

Bekijk onze implementatiepartners

Technologiepartners

In de snel veranderende technologische landschap van vandaag is integratie alles. Samenwerken met technologische partners stelt ons in staat om een nog completer en robuuster aanbod te bieden. We integreren met een breed scala aan platforms, software en diensten om ervoor te zorgen dat HelloID naadloos aansluit op jouw bestaande en toekomstige IT-ecosysteem.

Bekijk onze technologiepartners

Past HelloID bij
jouw organisatie?

HelloID Formulier
Subject
Accepteer gebruikersvoorwaarden
Newsletter