UMRA

Identity & Access Management

UMRA: Identity & Access Management

In 2004 is User Management Resource Administrator (UMRA) als product gelanceerd. Dit is onze eerste generatie identity management product, voornamelijk gericht op user & resource management.

Deze oplossing is in gebruik bij 400+ Nederlandse organisaties en 5.200+ wereldwijd. UMRA is één van onze grootste successen in ons dienstenportfolio. De oplossing voorziet in vereenvoudiging en automatisering van provisioning processen en kan naar 150+ applicaties koppelen voor het automatiseren van gebruiker- en autorisatiebeheer.

Alle versies van UMRA worden volledig gesupport en tweejaarlijks brengt Tools4ever nieuwe versies uit, met minor bugfixes en nieuwe functionaliteit, waarmee UMRA volledig inzetbaar en up-to-date blijft voor al onze UMRA klanten.

IAM en HelloID

Voor nieuwe klanten wordt sinds 2015 IAM ingezet, onze 2e generatie identity management oplossing. IAM is gericht op identity management en waarin meer focus is op autorisatiemanagement en verminderde focus op resource management.

HelloID is onze 3e generatie identity & access management oplossing, dit is ons 100% cloud gebaseerde Identity as a Service (IDaaS) dienst. Voor veel klanten die nu UMRA gebruiken en een cloud strategie hebben is HelloID in de nabije toekomst een passende dienst om op over te stappen.

Onderwijsmarkt

UMRA is voor de onderwijsmarkt nog altijd de beste oplossing voor auto provisioning van user accounts en autorisaties van de medewerker- en leerlingpopulaties. UMRA beschikt over een keur aan onderwijsmarkt specifieke connectoren waarmee het user- en autorisatiebeheer kan worden geautomatiseerd. HelloID groeit echter snel in functionaliteit en kan steeds vaker een interessant alternatief zijn. Nieuwsgierig of dit ook voor uw onderwijsinstelling geldt? Neem met ons contact op en we stemmen dit graag verder af.

Klik hier om contact op te nemen met Tools4ever.