Over Tools4ever

Innovatieve en gestandaardiseerde Identity Governance & Administration oplossingen

Over Tools4ever

De hedendaagse Identity Governance & Administration (IGA) oplossingen zijn complex. Tools4ever heeft zich daarom toegelegd op het ontwikkelen en leveren van vergaande gestandaardiseerde IGA oplossingen die wèl eenvoudig te implementeren en te beheren zijn. 

Sinds de oprichting in 1999 heeft Tools4ever samengewerkt met klanten wereldwijd om hun return on investment te verbeteren door het beheer van user accounts te vereenvoudigden. Onze Identity Management oplossingen worden ingezet in vrijwel elke sector, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, overheid, financiële dienstverlening en industrie. Tools4ever heeft kantoren in de Verenigde Staten (New York), Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk en resellers in de rest van de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Baarn, Nederland.

Tools4ever is continu op zoek naar nieuwe medewerkers.

"Het is onze missie om organisaties te helpen met het realiseren van hun IGA-doelstellingen."

Jacques Vriens, Algemeen Directeur

Publicaties

Identity Management in de cloud, CIO.nl
entity Management in de cloud, CIO.nl

Inzicht in IT-security met ethisch hacken, Linuxmag.nl
Identity Management in de Cloud, CIO.nl
Wat IDM toevoegt aan MDM,
Computable.nl
Een wereld zonder Access Management, BlogIT

Oudere publicaties

Evenementen

Op reguliere basis organiseert Tools4ever zogenaamde pizzasessies over een onderwerp uit de Identity& Access Management branche. Deze pizzasessies zijn bedoeld om u de gelegenheid te bieden om met andere beheerders en managers van gedachten te wisselen over alledaagse problemen rondom user account beheer, autorisaties en authenticatie, netwerkbeheer, security en auditing. Het geeft ons als leverancier de mogelijkheid om uw behoeften beter af te stemmen met productupdates en nieuwe producten. Een ongedwongen sessie met de pizza’s op tafel, dat is het idee.

26 november: pizzasessie Access Governance

Zonder een geautomatiseerde oplossing is het vaak een uitdaging om een medewerker in één keer de juiste middelen (bv. autorisatie, fysieke middelen) toe te kennen. En die uitdaging wordt alleen maar groter wanneer wijzigingen snel moeten worden doorgevoerd of ge-audit worden. Tijdens onze pizzasessie over Access Governance vertellen wij onder meer hoe een RBAC rollenmodel voor Access Governance kan worden opgezet en alles wat u wilt weten over Reconciliation en Attestation. Deze sessie is inmiddels vol. Door in te schrijven komt u op een reservelijst.