}

Over Tools4ever

Tools4ever is een Nederlands softwarebedrijf. We ontwikkelen innovatieve en gestandaardiseerde Identity Governance & Administration (IGA) software. Makkelijk gezegd: security gerelateerde oplossingen. De hedendaagse IGA-oplossingen zijn complex, daarom hebben wij onszelf toegelegd op het ontwikkelen en leveren van IGA-oplossingen die eenvoudig te implementeren en beheren zijn. Onze software wordt in vrijwel elke sector ingezet, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, overheid, financiële dienstverlening en industrie.

Bij Tools4ever zijn onze mensen ontzettend belangrijk, wij geloven dat zij de kracht en het succes zijn van onze organisatie! Met de volgende vier kernwaarden weerspiegelen wij onze cultuur: gedreven, doen, vrijheid en plezier. Iedere dag werken wij met een topteam van 70 medewerkers in Baarn en in totaal 140 wereldwijd met veel plezier aan onze software.

Tools4ever is continu op zoek naar nieuwe medewerkers.

https://az781118.vo.msecnd.net/cdn/e7ceb99cd7bb4240a8ce5ec719e10e12/1393efb029b74cc099f8dab22538d8db.jpg

20 jaar Tools4ever

Op 1 november 1999 begon het allemaal met één van de oprichters, Jacques Vriens. Na een management buy out vanuit Simac ontstond Tools4ever. Twee jaar later voegde mede-oprichter Tjeerd Seinen zich bij Tools4ever. De twee eigenaren zochten naar softwaremogelijkheden om organisaties sneller, veiliger en gemakkelijker hun werk te laten doen. Vanuit deze visie zijn zij met een team software gaan ontwikkelen op het gebied van Identity & Access Management.

Implementatiepartners

Als organisatie kunt u ervoor kiezen om HelloID zelf te implementeren, de implementatie uit te laten voeren door een implementatiepartner óf door Tools4ever. Een combinatie van deze 3 opties behoort ook tot de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor het beheer en doorvoeren van wijzigingen. Hieronder wordt een overzicht gegeven van de beschikbare implementatiepartners. Consultants van implementatiepartners zijn opgeleid door Tools4ever, zijn HelloID-gecertificeerd, hebben één of meerdere implementaties uitgevoerd en worden begeleid door Tools4ever.

Neem een kijkje in ons kantoor!

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van onze events of andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven Nieuwsbrief

Evenementen

Op reguliere basis organiseert Tools4ever sessies over een onderwerp uit de Identity & Access Management branche. Deze sessies zijn bedoeld om u de gelegenheid te bieden om met andere beheerders en managers van gedachten te wisselen over alledaagse problemen rondom user account beheer, autorisaties en authenticatie, Cloud management, netwerkbeheer, security en auditing.

Blogs

2020

2019

Huidige certificeringen en controles

certificaat gold microsoft partner

Gold Microsoft Partner

Meer over Gold Microsoft Partner
ISO 27001 certificaat

ISO 27001 certificaat

Meer over ISO 27001 certificering
certificaat deloitte security scan

Deloitte security scan

Meer over Deloitte security scan
certificaat opening certified

OpenID Certified

Meer over OpenID Certified

Heeft u een vraag over onze software? Heeft u feedback voor ons? Of wilt u graag een review achterlaten?
Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!