}

Over Tools4ever

Innovatieve en gestandaardiseerde Identity Governance & Administration oplossingen

Over Tools4ever

De hedendaagse Identity Governance & Administration (IGA) oplossingen zijn complex. Tools4ever heeft zich daarom toegelegd op het ontwikkelen en leveren van vergaande gestandaardiseerde IGA oplossingen die wèl eenvoudig te implementeren en te beheren zijn. 

Sinds de oprichting in 1999 heeft Tools4ever samengewerkt met klanten wereldwijd om hun return on investment te verbeteren door het beheer van user accounts te vereenvoudigden. Onze Identity Management oplossingen worden ingezet in vrijwel elke sector, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, overheid, financiële dienstverlening en industrie. Tools4ever heeft kantoren in de Verenigde Staten (New York), Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk en resellers in de rest van de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Baarn, Nederland. Hier werken 70 personen, wereldwijd telt Tools4ever ongeveer 140 medewerkers.

Tools4ever is continu op zoek naar nieuwe medewerkers.

"Het is onze missie om organisaties te helpen met het realiseren van hun IGA-doelstellingen."

Jacques Vriens, Algemeen Directeur

Evenementen

Op reguliere basis organiseert Tools4ever sessies over een onderwerp uit de Identity& Access Management branche. Deze sessies zijn bedoeld om u de gelegenheid te bieden om met andere beheerders en managers van gedachten te wisselen over alledaagse problemen rondom user account beheer, autorisaties en authenticatie, Cloud management, netwerkbeheer, security en auditing.