BINNENKORT

HelloID Governance

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Ontdek de toekomst van cloud IAM met de HelloID Governance module. Meld je nu aan en wees als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en exclusieve inzichten rondom deze langverwachte uitbreiding van HelloID.

Waarom aanmelden?

  • Bèta-programma: Plaats je voor een kans om deel te nemen aan ons bèta-programma, waardoor je direct invloed kunt uitoefenen op de ontwikkeling van HelloID Governance.
  • Exclusieve updates: Ontvang als eerste informatie over releasedata, belangrijke updates en nieuwe functionaliteiten van HelloID Governance.
  • Inzicht in ontwikkelingen: Krijg inzage in de geplande functionaliteiten en hoe deze jouw IAM-strategie kunnen versterken.
  • Trainingsmogelijkheden en events: Word uitgenodigd voor speciale webinars, trainingssessies en events gericht op HelloID Governance.

Hoe werkt de inschrijving voor het bèta programma

Helaas hebben we maar een beperkt aantal plekken in ons bèta-programma, waardoor niet iedere inschrijving kan leiden tot deelname. We maken daarom een zorgvuldige selectie uit de aanmeldingen. We houden je per e-mail op de hoogte.

Schrijf je in

Vul je gegevens in om je aan te melden voor exclusieve updates en zorg ervoor dat je geen enkele ontwikkeling mist.

HelloID Governance

HelloID Governance