Identity & Access Management as a Service

Vraag een demo aan

User
Provisioning

User Provisioning

Service
Automation

Access
Management


Vraag een demo aan

HelloID is een moderne en veilige cloud-gebaseerde Identity & Access Management (IAM) oplossing. Met één krachtige cloudoplossing heb je een antwoord op al jouw Identity Management vraagstukken.

Efficiëntie

Vereenvoudig gebruikers- en autorisatiebeheer, verhoog de productiviteit en verbeter de gebruikerservaring.

Security

Bescherm je infrastructuur en informatie tegen de continu veranderende cyberdreigingen middels robuuste beveiliging.

Compliance

Zorg met automatisering voor een naadloze naleving van beveiligingsrichtlijnen en regelgeving.

HelloID Modules

User ProvisioningUser Provisioning

HelloID Provisioning realiseert een koppeling tussen het HR-systeem en de user accounts in het netwerk. De module automatiseert hiermee het volledige in-, door- en uitstroomproces en verwerkt wijzigingen snel, foutloos en efficiënt.

User Provisioning & Lifecycle Management

Automatiseer en vereenvoudig het beheer van gebruikersaccounts gedurende hun hele levenscyclus met HelloID’s User Provisioning & Lifecycle Management. Creëer, wijzig en schakel accounts naadloos in en uit, waarmee je fouten minimaliseert en de productiviteit verbetert.

Role Based Access Control

Optimaliseer de beveiliging en compliance van jouw organisatie met HelloID’s Role Based Access Control (RBAC). Wijs gebruikersrechten toe op basis van rollen, vereenvoudig de autorisatiestructuur en verminder het risico op ongeautoriseerde toegang.

Lees meer

Service Automation

HelloID ondersteunt jouw IT-afdeling met de module Service Automation. Eindgebruikers kunnen zelf online toegang vragen tot applicaties of data. Hun manager kan met één klik goedkeuring geven, waarna de module wijziging volautomatisch verwerkt in de ICT-infrastructuur.

Self-Service & Workflow Management

Ontdek de kracht van Self-Service & Workflow Management in HelloID Service Automation. Gebruikers kunnen eenvoudig IT-verzoeken beheren via een intuïtieve catalogus, terwijl geautomatiseerde workflows goedkeuringsstappen versnellen en naleving waarborgen.

Helpdesk Delegatie

Optimaliseer IT-ondersteuning met HelloID’s Helpdesk Delegatie-functie . Wijs specifieke taken toe aan bevoegde helpdeskmedewerkers zonder volledige toegang, wat de beveiliging verbetert en efficiëntie verhoogt.

Lees meer

Access Management

HelloID Access Management biedt medewerkers, partners en eventueel klanten eenvoudig en uniform toegang tot cloudapplicaties. Authenticatie vindt plaats via een login met gebruikersnaam en wachtwoord. Als extra verificatie kan je tweefactorauthenticatie inzetten.

Single Sign-On

Met HelloID Access Management bieden we Single Sign-On (SSO) voor naadloze en veilige toegang tot meerdere applicaties met slechts één inlogactie. Verhoog de productiviteit en versterk je digitale beveiliging doordat medewerkers niet langer meerdere wachtwoorden hoeven te onthouden.

Multi Factor Authenticatie

Voeg een extra beveiligingslaag toe met HelloID’s multifactorauthentificatie (MFA). Verifieer gebruikers met meerdere methoden en bescherm gegevens tegen ongeoorloofde toegang, zelfs bij gecompromitteerde wachtwoorden.

Lees meer

HelloID modules en prijzen

Bereken de prijs op basis van het
aantal gebruikers per maand.

Bereken prijs
User Provisioning
€ 228 vanaf
per maand
Bereken prijs

Sectoren

Met onze jarenlange ervaring in diverse sectoren begrijpen we de IAM-uitdagingen waar jouw organisatie voor staat. HelloID is speciaal ontworpen om aan de gebruikers-, autorisatie- en toegangsbeheer eisen van jouw markt te voldoen.

Zakelijk

Snelheid en efficiëntie is van cruciaal belang in de zakelijke sector. Je wilt dan ook werknemers zo efficiënt mogelijk onboarden, handmatige processen waar mogelijk elimineren en voldoen aan strikte beveiligingsnormen. HelloID ondersteunt je hierbij.

Zorg

In de zorgsector is efficiëntie, gegevensbeveiliging en nauwkeurige toegangscontrole van het grootste belang. HelloID biedt geavanceerde oplossingen die voldoen aan de specifieke uitdagingen van de zorg.

Overheid

Overheidsorganisaties kennen vaak een veelzijdige en complexe structuur, wat het toewijzen en beheren van rechten een uitdaging maakt. Met HelloID krijg je hier grip op en creëer je een efficiënte en veilige IT-omgeving.

Onderwijs

Onderwijsinstellingen verwerken jaarlijks een groot aantal mutaties, wat uitdagingen met zich meebrengt. HelloID ondersteunt je hierbij en levert een slimme aanpak voor het automatiseren en naadloos stroomlijnen van de IT-processen.

Managed Service Providers

Als Managed Service Provider (MSP) wil je klanten een optimale dienstverlening bieden. Zij willen immers ontzorgd worden en de juiste ondersteuning en dienstverlening ontvangen die hun business vooruithelpt. Met HelloID beschik je hiervoor over de juiste oplossing.

Non-profit

Non-profitorganisaties kennen diverse soorten gebruikers en complexe organisatiestructuren, waarvan het beheer uitdagingen met zich meebrengt. Met HelloID beschik je over de juiste oplossing voor deze uitdagingen.
Logo gemeente Amsterdam

“De HelloID oplossing biedt klanten de optimale mix van functionaliteit, flexibiliteit en eenvoud. De oplossing kan snel worden uitgerold en levert direct toegevoegde waarde.”

Jurgen van den BroekIAM lead consultant SogetiLees casestudy
Logo gemeente Amsterdam
ZINN

“Ik loop al een tijd mee in de IT, maar dit is de eerste keer dat ik een project heb begeleid zonder enig kritiekpunt. Alles is binnen tijd, budget en scope opgeleverd en er was zelfs tijd over. HelloID biedt ons een toekomstvaste Identity Management oplossing met een uitstekende ondersteuning.”

Joke RietelService coördinator ICTLees casestudy
ZINN

“Identity Management vormt de spil in onze dienstverlening. We zochten dan ook een betrouwbare partner met een vooruitstrevende oplossing, een heldere productvisie en een echte ‘klik’ met onze mensen. Tools4ever heeft dat met de HelloID service en hun partner QAP360 volledig waargemaakt.”

Roberto Barros AndradeHoofd Informatiemanagement & ITLees casestudy

IAM in de Cloud

HelloID verzorgt IAM vanuit de cloud. Je hoeft niet te investeren in een eigen infrastructuur met hardware, storage, security en Identity Management-software. De installatie en configuratie zijn letterlijk een kwestie van uren en Tools4ever verzorgt het beheer van de oplossing, inclusief automatische updates.

Zelf zorg je alleen nog voor organisatie-specifieke zaken en dat is met HelloID zeer eenvoudig. De lagere kosten en minimale beheerwerkzaamheden gaan niet ten koste van de controle en veiligheid. Integendeel, Identity as a Service (IDaaS) van Tools4ever draait op een maximaal beveiligde infrastructuur, die bovendien iedere zes maanden grondig wordt gecontroleerd door de onafhankelijke partij Deloitte Risk Services. Compliance aan de strenge security-eisen is dan ook gewaarborgd.

Lees meer
Array ( [0] => Array ( [link] => Array ( [title] => Alle resources [url] => /resources/ [target] => ) ) )

Past HelloID bij
jouw organisatie?

HelloID Formulier
Subject
Accepteer gebruikersvoorwaarden
Newsletter