Onze IGA-Oplossingen

Een overzicht van al onze software oplossingen voor Identity Governance & Administration

Identity Management

Onze krachtige Identity Governance & Administration oplossingen omvatten alle functionaliteiten om het gehele proces rond het beheer van de authenticatie en autorisaties van gebruikers te stroomlijnen.

De derde generatie Identity Management product van Tools4ever. HelloID is een 100% cloud-oplossing, eenvoudig in gebruik te nemen en dagelijks te beheren. Indien u een cloud-oplossing wenst, is HelloID de juiste keuze.

Meer over HelloID

IAM is de high end oplossing van Tools4ever voor complexe en veel eisende Identity Management implementaties. De kwaliteit van het product en gefaseerde implementatie-methode staan garant voor succes.

Meer over IAM

UMRA is ons eerste generatie identity management product, gericht op user & resource management. UMRA is een flexibel product en we hebben nagenoeg elk complexe user management situatie gerealiseerd.

Meer over UMRA
SSRPM

Out-of-the-box oplossing waarmee eindgebruikers zelf 24/7 het Active Directory wachtwoord kunnen resetten. Zonder vertraging en zonder hulp van de helpdesk. Dit verlaagt het aantal wachtwoord reset calls naar de helpdesk met meer dan 90%.

Meer over SSRPM
PSM

Door ervoor te zorgen dat alle wachtwoorden overal hetzelfde zijn en blijven kan het dagelijks werk van de eindgebruiker gemakkelijker worden gemaakt. Met Password Synchronization Manager (PSM) krijgen eindgebruikers in ieder systeem of applicatie hetzelfde wachtwoord.

Meer over PSM
E-SSOM

Een uitgebreide oplossing voor Single Sign-On en Authentication Management die eindgebruikers ontlast van de vele logins en de informatiebeveiliging verhoogt. Een gebruiker hoeft maar nog maar 1x in te loggen en maar 1 wachtwoord te onthouden.

Meer over E-SSOM