}

Onze IGA-Oplossingen

Een overzicht van al onze software oplossingen voor Identity Governance & Administration

Software

Onze krachtige Identity Governance & Administration oplossingen omvatten alle functionaliteiten om het gehele proces rond het beheer van de authenticatie en autorisatie van gebruikers te stroomlijnen.

https://az781118.vo.msecnd.net/cdn/7c7739801d504dabb1131d10eb48b9b1/233603d4ad7946a19adfc9f23009b57f.png

HelloID - Identity as a Service

De derde generatie Identity Management product van Tools4ever. HelloID is een 100% cloud-oplossing, eenvoudig in gebruik te nemen en dagelijks te beheren. Indien u een cloud-tenzij voert is HelloID de juiste keuze.

  • Eenvoudig voldoen aan audits
  • Weinig werklast voor uw helpdesk
  • Cloudapplicaties met één klik openen


Lees meer over de modules:

 Software Identity Access management IAM

IAM is de high end oplossing van Tools4ever voor complexe en veel eisende Identity Management implementaties. De kwaliteit van het product en gefaseerde implementatiemethode staan garant voor succes.

software User management

UMRA is ons eerste generatie identity management product, voornamelijk gericht op user & resource management. UMRA is een uitzonderlijk flexibel product en we hebben nagenoeg elk complexe user management situatie gerealiseerd.

Wachtwoord resetten software SSRPM

Out-of-the-box oplossing waarmee eindgebruikers zelf 24/7 het Active Directory wachtwoord kunnen resetten. Zonder vertraging en zonder hulp van de helpdesk.

password manager software PSM

Door ervoor te zorgen dat alle wachtwoorden overal hetzelfde zijn en blijven kan het dagelijks werk van de eindgebruiker gemakkelijker worden gemaakt. Met Password Synchronization Manager (PSM) krijgen eindgebruikers in ieder systeem of applicatie hetzelfde wachtwoord.

Logo SSO manager E-SSOM

Een uitgebreide oplossing voor Single Sign-On en Authentication Management die eindgebruikers ontlast van de vele logins en de informatiebeveiliging verhoogt.