Onze IGA-Oplossingen

Een overzicht van al onze software oplossingen voor Identity Governance & Administration

Producten en diensten

Onze krachtige IGA oplossing, Identity & Access Manager (kortweg IAM), omvat alle functionaliteiten om het gehele proces rond het beheer van de authenticatie en autorisatie van gebruikers te stroomlijnen. Die functionaliteiten zijn User Provisioning, Downstream Provisioning, Workflow Management, Self-Service en Access Governance (RBAC). Op het gebied van Password Management bieden wij met E-SSOM uitgebreide Single Sign-On (SSO) functionaliteiten en met SSRPM Self-Service Wachtwoord Reset.

IAM

Meerdere modulen ondersteunen alle onderdelen van Identity Governance & Administration. De kwaliteit van het product en gefaseerde implementatiemethode staan garant voor succes.

Meer over IAM

E-SSOM

Een uitgebreide oplossing voor Single Sign-On en Authentication Management die eindgebruikers ontlast van de vele logins en de informatiebeveiliging verhoogt. 

Meer over E-SSOM

SSRPM

Out-of-the-box oplossing waarmee eindgebruikers zelf 24/7 het Active Directory wachtwoord kunnen resetten. Zonder vertraging en zonder hulp van de helpdesk.

Meer over SSRPM

En verder...

Op het gebied van Password Management bieden wij met PCM de mogelijkheid om wachtwoordcomplexiteit te reguleren en PSM om wachtwoorden overal gelijk te houden. Ons vlaggenschip Identity Management oplossing UMRA omvat alle functionaliteiten om het beheer van de authenticatie en autorisatie van gebruikers te stroomlijnen.

PCM

Hoe sterker het wachtwoord, hoe beter de beveiliging tot het netwerk. De standaard mogelijkheden die het Microsoft OS biedt om de sterkte en complexiteit van het wachtwoord te reguleren is vaak niet voldoende. Met Password Complexity Manager (PCM) is het wel mogelijk om alle gewenste wachtwoordcomplexiteitsregels af te dwingen.

Meer over PCM

PSM

Door ervoor te zorgen dat alle wachtwoorden overal hetzelfde zijn en blijven kan het dagelijks werk van de eindgebruiker gemakkelijker worden gemaakt. Met Password Synchronization Manager (PSM) krijgen eindgebruikers in ieder systeem of applicatie hetzelfde wachtwoord.

Meer over PSM

UMRA

Heel veel organisaties vertrouwen al tientallen jaren op onze Identity & Access Management oplossing UMRA voor het automatiseren van hun user- en toegangsbeheer. Meerdere modulen bieden onder andere 100% Auto Provisioning, Helpdesk Delegatie, koppelingen met meer dan 150 systemen/ applicaties, Workflow Management en RBAC.

Meer over UMRA