}

Onze IGA-Oplossingen

Een overzicht van al onze software oplossingen voor Identity Governance & Administration

Producten en diensten

Onze Identity Governance & Administration oplossing IAM (Identity & Access Manager) omvat alle functionaliteiten om het gehele beheerproces rondom de authenticatie en autorisatie van gebruikers te stroomlijnen. Die functionaliteiten zijn User Provisioning, Downstream Provisioning, Workflow Management, Self-Service en Access Governance (RBAC). Op het gebied van Password Management bieden wij met HelloID en E-SSOM uitgebreide Single Sign-On (SSO) functionaliteiten.

IAM

Meerdere modulen ondersteunen alle onderdelen van Identity en Access Management. De kwaliteit van het product en gefaseerde implementatiemethode staan garant voor succes.

Meer over IAM

HelloID

De derde generatie Identity Management product van Tools4ever. HelloID is een 100% cloud-oplossing, eenvoudig in gebruik te nemen en dagelijks te beheren. Indien u een cloud-tenzij voert is HelloID de juiste keuze.

Meer over HelloID

E-SSOM

Een uitgebreide oplossing voor Single Sign-On en Authentication Management die eindgebruikers ontlast van de vele logins en de informatiebeveiliging verhoogt. 

Meer over E-SSOM

En verder...

Op het gebied van Password Management bieden wij Self-Service Wachtwoord Reset functionaliteit (SSRPM) en de mogelijkheid om wachtwoorden te reguleren en overal gelijk te houden (PSM).

SSRPM

Out-of-the-box oplossing waarmee eindgebruikers zelf 24/7 het Active Directory wachtwoord kunnen resetten. Zonder vertraging en zonder hulp van de helpdesk.

Meer over SSRPM

PSM

Door ervoor te zorgen dat alle wachtwoorden overal hetzelfde zijn en blijven kan het dagelijks werk van de eindgebruiker gemakkelijker worden gemaakt. Met Password Synchronization Manager (PSM) krijgen eindgebruikers in ieder systeem of applicatie hetzelfde wachtwoord.

Meer over PSM