Ronald Kamerbeek

Accountmanager New Business

Ronald Kamerbeek - Manager Support & Planning

Waarom ben je bij Tools4ever gaan werken?

Ik ben bij Tools4ever gaan werken, omdat ik op zoek was naar uitdaging en die heb ik gekregen! In 2013 ben ik bij Tools4ever begonnen als Implementatie Consultant en inmiddels ben ik manager van de afdeling support & planning. Het werken in een technisch complexe omgeving sprak mij erg aan. Vragen die wij krijgen kunnen we niet oplossen door het op te zoeken op internet. Je moet je echt verdiepen in de omgeving, de data en de wensen van de klant. Om dit alles samen te laten komen in een goede softwareoplossing, goed advies, een plezierige samenwerking (intern en met de klant) en een geslaagde implementatie is een grote uitdaging, maar heel erg gaaf als het lukt!

Wat maakt jouw werk uitdagend en complex?

Mijn werk is iedere dag anders, ik leef vaak in de waan van de dag. Mijn taak in essentie is om te zorgen dat de delivery van Tools4ever goed is, deze optimaal blijft draaien en meegroeit met de organisatie. Als blijkt dat er een groot issue is met een koppeling ga ik kijken wat ik daaraan kan bijdragen. Wanneer er een nieuwe (pre)release van één van onze applicaties uitkomt installeer ik deze om te zien wat voor moois we hebben gemaakt. De uitdaging ligt vaak op het snijvlak van de data, de implementatie en de interpretatie van de klant. Om ervoor te zorgen dat onze klanten geholpen worden bij de implementatie, de planning en bij de benodigde ondersteuning is een complexe taak, zeker gezien onze software meestal behoort tot de kritische bedrijfssoftware bij onze klanten.

“Alles wat we doen kunnen we alleen doen door goede samenwerking tussen onze afdelingen (sales, development, consultancy, etc.) en met onze klanten”

Ronald Kamerbeek, Manager Support & Planning

Liever eerst bellen?

Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen?

Bel: +31 (0) 35 54 83 255
Mail: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.