Samen succesvol

Afdelingen

Tools4ever is een dynamische organisatie met diverse teams. Verschillende ervaringen, passies en leeftijden. Maar één ding hebben we met elkaar gemeen: we zijn trots op ons bedrijf! Samen werken we er elke dag hard aan om onze klanten de beste klantervaring te bieden.

Onze core business is

Het ontwikkelen van software, het verkopen en implementeren ervan bij onze klanten en het bieden van de beste service. De dagelijkse taak voor de afdelingen software development, sales, consultancy en support.

We kunnen niet zonder

Onze administratieve, facilitaire en coördinerende afdelingen. Zij zijn de ruggengraat van onze organisatie en zorgen voor de ondersteuning van onze primaire processen.

Software Development

Ontwikkel mee aan ons cloud product HelloID

 

Softwareontwikkeling is onze core business. Wij maken software die bij onze visie past en waar onze klanten blij van worden. Als ontwikkelaar bij Tools4ever vervul je dan ook een belangrijke rol. Je werkt mee in een agile team aan het ontwikkelen van ons cloud product HelloID. Niet alleen beslis je over technische oplossingen in de software en de HelloID infrastructuur, maar je praat ook mee over hoe functionele eisen op een zo goed mogelijke manier zouden moeten worden geïmplementeerd.

Wij willen niet alleen dat onze klanten tevreden zijn. Wij hechten ook grote waarde aan een fijne werkplek voor onze collega’s. Daarom willen wij jou als ontwikkelaar de beste werkplek bieden. Wwerken op moderne computers en we maken gebruik van de nieuwste softwarepakketten en technieken. Heb je iets nodig ter ondersteuning van je werk? Geen probleem. Heb je morgen vrij nodig? Geen probleem. Alles is erop ingericht dat je in een rustige omgeving kan focussen op de techniek.

Tools4ever is een groeiende organisatie. Daarom zijn we op zoek naar softwareontwikkelaars die een technische uitdaging niet uit de weg gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je altijd even langskomen om kennis te maken met een van onze softwareontwikkelaars en onze werkplek in Baarn te bekijken. Wil je weten waar wij aan werken? Kijk dan bij onze projecten.

Ontwikkeltalen Omgevingen Methodieken Software Platform
C# .NET Agile Visual Studio Azure Cloud
Typescript .Net Core Scrum Visual Studio, Code MongoDb (Atlas)
Javascript Angular DevOps SQL
Git Kubernetes

Ontmoet je collega's van Software Development

Robbert Brussaard

Software Engineer

“Ik werk aan onze single-sign-on-oplossing. Deze moet kunnen communiceren met willekeurig welk device en platform. We zijn nu bezig met de ontwikkeling van een platform waardoor gebruikers stateless kunnen inloggen op andere websites. Het protocol dat daartussen zit, is complex doordat vrijwel iedere site het protocol anders heeft geïmplementeerd. Het concept van single-sign-on spreekt me erg aan, we zorgen er met onze software voor dat gebruikers maar eenmaal hoeven inloggen om vervolgens overal bij hun applicaties en data te kunnen. Dat biedt gemak.”

Lees verder

Kees Visser

Software Engineer

“Het is een prettig bedrijf met leuke collega’s die allemaal in zo’n beetje dezelfde leeftijdscategorie vallen. Dat maakt dat het een hechte groep is waar ik snel aansluiting bij vond. Daarnaast biedt Tools4ever mij veel vrijheid om zaken naar eigen inzichten te maken. Dat betekent dat ik veel eigen initiatief kan tonen om snel de juiste oplossing te bedenken. De architectuur van software trekt me en ik krijg van het bedrijf de mogelijkheid en steun om mezelf in die richting te ontwikkelen.”

Lees verder

Luigino Pirruccio

Software Engineer

“Tools4ever ontwikkelt IGA-software. Wij zijn hier dus bezig met het beheersbaar maken en houden van de toegang die werknemers van klanten hebben tot de bedrijfssystemen. Dat is, gezien de huidige ontwikkelingen op de securitymarkt, niet meer te doen zonder software die daar specifiek op is toegesneden. Het is een markt die volop in beweging is, zowel qua technologie als ontwikkelingen. Werken in zo’n dynamische markt biedt mij veel kansen om me daarin te ontplooien.”

Lees verder

Ontdek de andere afdelingen

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct of neem eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk onze vacatures