Software Development

Ontwikkel aan standaardsoftware voor alle platformen

Software Development

Softwareontwikkeling is onze core business. Het creëren van een prettige werkomgeving heeft bij Tools4ever een hoge prioriteit. Met name willen wij jou als ontwikkelaar de beste werkplek bieden. Daarom werken we op moderne computers en kunnen we gebruik maken van de nieuwste softwarepakketten. Heb je iets nodig ter ondersteuning van je werk? Geen probleem. Alles is erop ingericht dat je in een rustige omgeving kan focussen op de techniek.

Wij maken standaardoplossingen voor onze klanten. Deze oplossingen moeten niet alleen in Windows netwerken kunnen werken, maar ook in de cloud en op mobiele platformen. In onze scrum teams willen we graag dat de ontwikkelaars aan alle componenten kunnen werken, waardoor iedereen veel kennis opdoet in de vele vakgebieden waar wij in werken. Zo werken wij nu in het HelloID team onder andere aan Mobiele apps, Browser plugins en de Webservice in Azure.

Tools4ever is een groeiende organisatie. Daarom zijn we op zoek naar softwareontwikkelaars die een technische uitdaging niet uit de weg gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan je altijd even langskomen om kennis te maken met een van onze softwareontwikkelaars en onze werkplek in Baarn te bekijken. Wil je weten waar wij aan werken, kijk dan bij onze projecten.

 

Ontwikkeltalen Omgevingen Methodieken Software Platform
C# .NET Agile Visual Studio Azure Cloud
Typescript .Net Core Scrum Visual Studio, Code MongoDb (Atlas)
Javascript Angular 6 OOP DevOps SQL
Kanban Resharper Redis
Git

Robbert Brussaard

Software Engineer

“Ik werk aan onze single-sign-on-oplossing. Deze moet kunnen communiceren met willekeurig welk device en platform. We zijn nu bezig met de ontwikkeling van een platform waardoor gebruikers stateless kunnen inloggen op andere websites. Het protocol dat daartussen zit, is complex doordat vrijwel iedere site het protocol anders heeft geïmplementeerd. Het concept van single-sign-on spreekt me erg aan, we zorgen er met onze software voor dat gebruikers maar eenmaal hoeven inloggen om vervolgens overal bij hun applicaties en data te kunnen. Dat biedt gemak.”

Lees verder

Luigino Pirruccio

Senior Software Engineer

“Tools4ever ontwikkelt IGA-software. Wij zijn hier dus bezig met het beheersbaar maken en houden van de toegang die werknemers van klanten hebben tot de bedrijfssystemen. Dat is, gezien de huidige ontwikkelingen op de securitymarkt, niet meer te doen zonder software die daar specifiek op is toegesneden. Het is een markt die volop in beweging is, zowel qua technologie als ontwikkelingen. Werken in zo’n dynamische markt biedt mij veel kansen om me daarin te ontplooien.”

Lees verder

Kees Visser

Software Engineer

“Het is een prettig bedrijf met leuke collega’s die allemaal in zo’n beetje dezelfde leeftijdscategorie vallen. Dat maakt dat het een hechte groep is waar ik snel aansluiting bij vond. Daarnaast biedt Tools4ever mij veel vrijheid om zaken naar eigen inzichten te maken. Dat betekent dat ik veel eigen initiatief kan tonen om snel de juiste oplossing te bedenken. De architectuur van software trekt me en ik krijg van het bedrijf de mogelijkheid en steun om mezelf in die richting te ontwikkelen.”

Lees verder

Liever eerst bellen?

Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen?

Bel: +31 (0) 35 54 83 255
Mail: recru[email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.