}

Support

Lifeguards to the rescue

Support

Door de steeds strikter wordende regels voor security en compliancy wordt het belangrijker om de werkelijke identiteit van een gebruiker aan te tonen, hierdoor is er een sterk toenemende vraag naar onze Identity Governance & Administration software. De supportafdeling ondersteunt onze klanten bij vragen, incidenten en veranderingen over onze producten. Als supportmedewerker ben je altijd bezig met het beantwoorden van de vraag: hoe kan het in de toekomst nog beter? De lifeguards van onze organisatie die klanten met raad en daad te hulp schieten!

De supportafdeling is een leerzame, dynamische, maar vooral ook een gezellige werkomgeving. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld en helpt elkaar waar nodig. Als supportmedewerker werk je niet alleen veel samen met je team, maar ook met collega’s van andere afdelingen: sales, development, consultancy etc. Binnen de afdeling heeft iedereen één of meer disciplines waar zij zich mee bezighouden. Dit houdt in dat je een eigen domein hebt waar je expertise in ontplooid. Al onze medewerkers op support hebben hierdoor inhoudelijke kennis op één of verschillende domeinen, wat ervoor zorgt dat alle kennis geborgd is op de hele afdeling.

Lifeguards to the rescue

De markt voor Identity Governance & Administration is fors gegroeid en zal naar verwachting de komende jaren alleen nog maar toenemen. Onze supportmedewerker zijn daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze software, zodat zij onze klanten snel en goed kunnen ondersteunen. Je bent niet alleen een probleemoplosser, maar observeert en analyseert ook hoe je support naar een nog hoger niveau zou kunnen tillen. Bij Tools4ever gaan wij namelijk voor de beste service!

Tools4ever is een groeiende organisatie. Daarom zijn we op zoek naar supportmedewerkers en systeembeheerders die enthousiast worden van technisch en complexe uitdagingen. Wil je weten wat onze mensen drijft? Lees dan de testimonials hieronder. Wil je meer weten over onze producten of direct weten welke vacatures we hebben? We horen graag van je!


Ronald Kamerbeek

Ronald Kamerbeek Manager Support en Planning

"Mijn werk is iedere dag anders, ik leef vaak in de waan van de dag. Mijn taak in essentie is om te zorgen dat de delivery van Tools4ever goed is, deze optimaal blijft draaien en meegroeit met de organisatie. De uitdaging ligt vaak op het snijvlak van de data, de implementatie en de interpretatie van de klant."

Lees verder


Nino van der Laan

Nino van der Laan Support Medewerker

"We hebben geen vaste planning waar we ons aan dienen te houden, het belangrijkste is dat alles goed blijft draaien en dat klanten snel worden geholpen. Elke dag is anders, wat het werk uitdagend houdt. Daarnaast hangt er een hele fijne en gezellige sfeer op de afdeling waar ook genoeg ruimte is voor een lolletje."

Lees verder

Liever eerst bellen?

Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen?

Bel: +31 (0) 35 54 83 255
Mail: recruitment@tools4ever.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.