Onze Afdelingen

Op welke afdelingen zoeken wij mensen? Lees het hier

Tools4ever is een dynamische organisatie met diverse teams. Verschillende ervaringen, passies en leeftijden. Maar één ding hebben we met elkaar gemeen: we zijn trots op ons bedrijf! Wil je meer weten over de afdelingen en haar medewerkers? Lees dan verder.

Software Development

Softwareontwikkeling is onze core business. Het creëren van een prettige werkomgeving heeft bij Tools4ever een hoge prioriteit. Met name willen wij jou als ontwikkelaar de beste werkplek bieden. Daarom werken we op moderne computers en kunnen we gebruik maken van de nieuwste softwarepakketten. Heb je iets nodig ter ondersteuning van je werk? Geen probleem. Alles is erop ingericht dat je in een rustige omgeving kan focussen op de techniek.

Lees meer

Consultancy

De consultants van Tools4ever voeren dagelijks implementaties uit van onze Identity Governance and Administration software. Onze standaard-software kan binnen bepaalde grenzen flexibel worden geconfigureerd naar de wensen van onze klanten. De hoofdtaken van een IGA-pakket zijn in grote lijnen hetzelfde, iedere organisatie heeft te maken met nieuwe en vertrekkende medewerkers of werknemers die van afdeling veranderen en door hun nieuwe takenpakket andere toegangsrechten nodig hebben. In de praktijk blijkt dat vrijwel iedere organisatie dat op zijn eigen wijze inricht. Dat maakt het werk van onze consultants complex, inhoudelijk uitdagend en leuk.

Lees meer

Sales

Computernetwerken zijn voor alle bedrijven van strategisch belang. Met alle dreigingen en ontwikkelingen op het gebied van security neemt Identity and Access Management een steeds belangrijkere plaats in. De markt voor IAM is fors gegroeid de afgelopen tien jaar en de verwachting is dat deze groei blijft doorzetten. Dat betekent dat de vraag naar onze producten stijgt, hoewel niet iedere organisatie zich al bewust is van de noodzaak van een IAM-oplossing. Dat maakt het werk van een accountmanager bij Tools4ever interessant en uitdagend.

Lees meer

Support

Door de steeds strikter wordende regels voor security en compliancy wordt het belangrijker om de werkelijke identiteit van een gebruiker aan te tonen, hierdoor is er een sterk toenemende vraag naar onze Identity Governance & Administration software. De supportafdeling ondersteunt onze klanten bij vragen, incidenten en veranderingen over onze producten. Als supportmedewerker ben je altijd bezig met het beantwoorden van de vraag: hoe kan het in de toekomst nog beter? De lifeguards van onze organisatie die klanten met raad en daad te hulp schieten!

Lees meer