Sales

Ook meedoen aan de Champions League sales?

Sales

Computernetwerken zijn voor alle bedrijven van strategisch belang. Met alle dreigingen en ontwikkelingen op het gebied van security neemt Identity Governance & Administration een steeds belangrijkere plaats in. De markt voor IGA is fors gegroeid de afgelopen tien jaar en de verwachting is dat deze groei blijft doorzetten. Dat betekent dat de vraag naar onze producten stijgt, hoewel niet iedere organisatie zich al bewust is van de noodzaak van een IGA-oplossing. Dat maakt het werk van een accountmanager bij Tools4ever interessant en uitdagend.

New business sales is bij ons champions league sales. In een vroeg stadium moeten we weten te achterhalen waar de organisatorische uitdagingen liggen bij een klant of prospect. Ook de scope moeten we zo goed mogelijk in beeld hebben, om vervolgens het juiste aanbod te kunnen doen. Onze deals zijn vaak niet eenmalig, maar langdurige trajecten met terugkerende sales. Dat betekent dat je als accountmanager een relatie opbouwt en onderhoudt met een klant, aangezien onze software strategisch wordt ingezet binnen organisaties.

Relaties zijn key

Je werk hoeft niet te stoppen bij het sluiten van de deal. Als het je interesse heeft, kun je daarna betrokken blijven bij het implementatieproces. Niet alleen bouw je daarmee je kennis uit, wat je bij volgende trajecten weer van pas kan komen, we merken ook dat klanten je betrokkenheid waarderen. Zoals gezegd zijn relaties bouwen en onderhouden een belangrijk deel van het existing business sales proces.

De markt voor Identity Governance & Administration is fors gegroeid en zal naar verwachting de komende jaren alleen nog maar toenemen. Als je je nu als account manager specialiseert in dit vakgebied, doe je veel kennis en ervaring op die de rest van je loopbaan van pas komt. Doordat we een internationale organisatie zijn met kantoren in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en een hoofdkantoor in Baarn, zijn we in staat om onze werknemers uitdagende kansen te bieden, bijvoorbeeld in het buitenland.

Tools4ever is een groeiende organisatie in een groeiende markt. We zoeken daarom altijd naar accountmanagers (new en existing business) die graag willen bijdragen aan ons product en onze organisatie. Wil je weten wat onze mensen drijft? Lees dan de testimonials hieronder. Wil je meer weten over onze producten of direct weten welke vacatures we hebben? We horen graag van je!

Robert van der Zwan

Senior Accountmanager

“Het uitgebreide productportfolio van Tools4ever, de dynamiek en uitdaging van solution selling in de interessante markt van Identity Governance & Administration spraken mij zeer aan. Het is inmiddels alweer even geleden dat ik bij Tools4ever gestart ben (2009) en Tools4ever is als organisatie intussen flink gegroeid. Ook het productportfolio is meegegroeid en vernieuwd, hierdoor is het werk nog altijd leuk en uitdagend.”

Lees verder

Ewout van Rootselaar

Accountmanager

“Tijdens de eerste gesprekken had ik gelijk een erg goed gevoel bij Tools4ever. Het is een jong, sportief en ambitieus bedrijf met een duidelijke missie en visie waar ik me volledig in kan vinden. Ik was destijds op zoek naar een baan met meer uitdaging en waar ik mij verder kon ontwikkelen als accountmanager. Het klinkt misschien cliché, maar mocht je dit ook zoeken dan kan ik je verzekeren dat je bij Tools4ever op de juiste plek zit!”

Lees verder

Maikel Baars

Accountmanager

“Ik was op zoek naar een werkgever waar ik me persoonlijk en professioneel kon ontwikkelen. Bij mijn vorige werkgever was ik uitgegroeid, ook qua kennis. Hier werken veel hoogopgeleide mensen met veel kennis en ervaring. Ik werk nu met complexe oplossingen, dat vraagt meer van mezelf en geeft me ook meer voldoening. Tools4ever is een innovatief, informeel bedrijf met een intellectuele cultuur, dat spreekt me aan.”

Lees verder

Liever eerst bellen?

Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen?

Bel: +31 (0) 35 54 83 255
Mail: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.