Samen succesvol

Afdelingen

Tools4ever is een dynamische organisatie met diverse teams. Verschillende ervaringen, passies en leeftijden. Maar één ding hebben we met elkaar gemeen: we zijn trots op ons bedrijf! Samen werken we er elke dag hard aan om onze klanten de beste klantervaring te bieden.

Onze core business is

Het ontwikkelen van software, het verkopen en implementeren ervan bij onze klanten en het bieden van de beste service. De dagelijkse taak voor de afdelingen software development, sales, consultancy en support.

We kunnen niet zonder

Onze administratieve, facilitaire en coördinerende afdelingen. Zij zijn de ruggengraat van onze organisatie en zorgen voor de ondersteuning van onze primaire processen.

Sales

Dé Nederlandse marktleider in een groeiende IAM-markt

ICT is tegenwoordig een van de meest kritische investeringen voor organisaties en is daarmee van strategisch belang. ICT-technologieën kunnen veel voordelen opleveren. Ze helpen bij het effectiever en efficiënter maken van organisaties, bevorderen de productiviteit en optimaliseren de winstgevendheid door bij te dragen aan kostenreducties. Ook verbeteren ze de interne en externe samenwerking. En helpen organisaties weerbaarder te worden tegen cyber security risico’s.

Met alle dreigingen en ontwikkelingen op het gebied van cyber security nemen Identity & Access Management (IAM) en Identity Governance & Administration (IGA) een steeds belangrijkere plaats in. De markt voor IAM/IGA is fors gegroeid de afgelopen tien jaar en de verwachting is dat deze groei blijft doorzetten. Dat betekent dat de vraag naar onze producten stijgt, hoewel niet iedere organisatie zich al bewust is van de noodzaak van een IGA-oplossing. Dat maakt het werk van een accountmanager bij Tools4ever interessant en uitdagend.

New business sales is bij ons champions league sales. In een vroeg stadium achterhalen we waar de organisatorische uitdagingen liggen bij een klant of prospect. Ook de scope brengen we zo goed mogelijk in beeld, om vervolgens het juiste advies en aanbod te kunnen doen. Onze deals zijn vaak niet eenmalig, maar betreffen langdurige trajecten met terugkerende sales. Dat betekent dat je als accountmanager een relatie opbouwt en onderhoudt met een klant, aangezien onze software strategisch wordt ingezet binnen organisaties.

Relaties zijn key

Je werk hoeft niet te stoppen bij het sluiten van de deal. Als het je interesse heeft, kun je als accountmanager existing business betrokken blijven bij het implementatieproces. Je bouwt hiermee je kennis uit. Dit kan van pas kan komen bij de volgende trajecten. Bovendien waarderen klanten je betrokkenheid. Relaties bouwen en onderhouden zijn een belangrijk deel van het existing business sales proces. Klanten vinden het fijn als je een sparringpartner bent die met hen mee kan denken. Voor specialistische en technische kennis kan je daarnaast natuurlijk ook altijd samenwerken met een van onze presales consultants.

De markt voor Identity Governance & Administration is fors gegroeid en dit zal naar verwachting de komende jaren alleen nog maar toenemen. Als je je nu als account manager specialiseert in dit vakgebied, doe je veel kennis en ervaring op die de rest van je loopbaan van pas komt. Doordat we een internationale organisatie zijn met kantoren in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en een hoofdkantoor in Baarn, zijn we in staat om onze werknemers uitdagende kansen te bieden, bijvoorbeeld in het buitenland.

Ontmoet je collega's van Sales

Robert van der Zwan

Senior Accountmanager

“Het uitgebreide productportfolio van Tools4ever, de dynamiek en uitdaging van solution selling in de interessante markt van Identity Governance & Administration spraken mij zeer aan. Het is inmiddels alweer even geleden dat ik bij Tools4ever gestart ben (2009) en Tools4ever is als organisatie intussen flink gegroeid. Ook het productportfolio is meegegroeid en vernieuwd, hierdoor is het werk nog altijd leuk en uitdagend.”

Lees verder

Ewout van Rootselaar

Accountmanager

“Tijdens de eerste gesprekken had ik gelijk een erg goed gevoel bij Tools4ever. Het is een jong, sportief en ambitieus bedrijf met een duidelijke missie en visie waar ik me volledig in kan vinden. Ik was destijds op zoek naar een baan met meer uitdaging en waar ik mij verder kon ontwikkelen als accountmanager. Het klinkt misschien cliché, maar mocht je dit ook zoeken dan kan ik je verzekeren dat je bij Tools4ever op de juiste plek zit!”

Lees verder

Ontdek de andere afdelingen

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct of neem eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Bekijk onze vacatures