Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures

Werken bij een gedreven software organisatie die nummer één wil blijven op het gebied van Identity & Access Management oplossingen? Bij Tools4ever heerst een doen mentaliteit en telt jouw mening! Je krijgt bij ons veel vrijheid, zodat je kan groeien in de juiste richting van jouw carrière. Sportiviteit stimuleren we actief zodat je jezelf fysiek en mentaal fit kan houden. Dit alles doen we met veel plezier, want onze mensen zijn de kracht van Tools4ever!

Bekijk onze vacatures

Onze medewerkers beoordelen ons met een 8.3

Daar willen we graag een 10 van maken! Met een topteam van 75 medewerkers in Baarn en in totaal 150 wereldwijd werken we iedere dag met veel plezier aan onze software.

Onze afdelingen

Tools4ever is een dynamische organisatie met diverse teams. Verschillende ervaringen, passies en leeftijden. Maar één ding hebben we met elkaar gemeen: we zijn trots op ons bedrijf!

Software Development

Software Development

Softwareontwikkeling is onze core business. Ga je een technische uitdaging niet uit de weg? Dan bieden we jou als ontwikkelaar de beste werkplek met de modernste computers en de nieuwste softwarepakketten.

Afdeling development
Support

Support

De supportafdeling ondersteunt onze klanten bij vragen, incidenten en veranderingen over onze producten. Als supportmedewerker ben je altijd bezig met hoe het in de toekomst nog beter kan.

Afdeling support
Consultancy

Consultancy

Als consultant van Tools4ever voer je dagelijks implementaties uit van onze Identity Governance and Administration software die voor iedere organisatie op eigen manier wordt ingericht.

Afdeling consultancy
Sales

Sales

De markt voor IAM is fors gegroeid de afgelopen tien jaar en de verwachting is dat deze groei blijft doorzetten. Als accountmanager adviseer je (potentiële) klanten op het gebied van onze IAM-oplossingen.

Afdeling sales

Onze mensen zijn de kracht en het succes van Tools4ever

Tools4ever is een softwarebedrijf dat zich richt op Identity & Access Management. Met onze (cloud) software zorgen we ervoor dat medewerkers iedere dag sneller, veiliger en eenvoudiger hun werk kunnen doen. Dit doen we al voor meer dan 750 organisaties in Nederland in diverse sectoren, waaronder de zorg, overheid en onderwijs.

Naast ons hoofdkantoor in Baarn zijn we internationaal gevestigd. Met een top team van 75 medewerkers in Nederland en 150 wereldwijd werken we met veel plezier aan onze Identity & Access Management oplossingen. Inmiddels beheren we wereldwijd meer dan 10 miljoen user accounts.

7

vestigingen wereldwijd

700

actieve klanten

10 miljoen

user accounts

Onze cultuur

Bij Tools4ever zijn onze mensen ontzettend belangrijk, wij geloven dat zij de kracht en het succes zijn van onze organisatie. De volgende vier kernwaarden weerspiegelen onze cultuur:

Gedrevenheid

Gedrevenheid

Gedrevenheid is de basis van het succes waar we nu staan. Al 20 jaar bieden we onze klanten de beste Identity & Access Management oplossingen en kunnen we ons met trots marktleider noemen! We werken daarbij met de nieuwste technologieën zoals: Angular 7, MS C# .Net7.0, Azure, Jira, Confluence, Agile, SCRUM en Continuous Delivery.

Doen

Doen

Een “doen-mentaliteit” dat is ons geheim om een voorsprong te hebben. We houden niet van ellenlange vergaderingen. Gewoon gaan! De lijnen zijn kort, waardoor besluiten snel genomen kunnen worden. Daarnaast doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We komen onze beloftes na en zijn ook eerlijk over onze tekortkomingen.

Vrijheid

Vrijheid

Vrijheid krijg je bij ons om jezelf te blijven ontwikkelen. We staan open voor creativiteit en initiatiefnemers. Jaarlijks investeren we € 8.000,- aan opleidingsbudget per medewerker, want we vinden het belangrijk dat je kan groeien en op de juiste plek zit. We hanteren flexibele werktijden, je mag werken tussen 07:00 – 10:00 uur. Parttime werken? Die mogelijkheid is er ook!

Sportiviteit

Sportiviteit

Een gezonde en sportieve levensstijl zit in ons DNA en stimuleren we actief. Naast de dagelijkse lunch op kantoor kan er wekelijks onder andere worden deelgenomen aan de bootcamp, squashen, fietsen en/of zwemmen. In de zomer wordt er gewakeboard, in de winter gaan we wintersporten en we betalen ook elke maand je sportabonnement.

Tevreden medewerkers

Onze medewerkers staan op nummer 1 omdat wij geloven dat blije werknemers zorgen voor tevreden klanten. We luisteren naar onze medewerkers en bieden een goede werk-privébalans, een groot budget om jezelf te ontwikkelen, veel vrijheid én vertrouwen.

  • Betaalde werkvakanties in het buitenland
  • Flexibele werktijden
  • Door werk betaalde skireis
  • Opleidingsbudget van € 8.000 + 10 studiedagen per jaar

Ontmoet je collega's

“Het is een prettig bedrijf met leuke collega’s en een hechte groep is waar ik snel aansluiting bij vond.”

Lees meer

Kees Visser

Kees Visser

Software Engineer

“Ik ben erg trots op onze positie in de markt ten opzichte van grote internationale concurrenten.”

Lees meer

Ewout van Rootselaar

Ewout van Rootselaar

Account Manager New Business

“Bij veel werkgevers drijf je wel met de stroom mee, maar bij Tools4ever voel ik me echt onderdeel van het bedrijf.”

Lees meer

Michiel van der Veeken

Michiel van der Veeken

IAM Consultant

“Alles wat we doen kunnen we alleen doen door goede samenwerking tussen onze afdelingen (sales, development, consultancy, etc.) en met onze klanten.”

Lees meer

Ronald Kamerbeek

Ronald Kamerbeek

Manager Delivery

“Het is een groeiend bedrijf, wat betekent dat je als medewerker kunt meebouwen aan de organisatie.”

Lees meer

Robbert Brussaard

Robbert Brussaard

Software Engineer

“Na mijn eerste jaar bij Tools4ever kwam ik tot de conclusie dat ik hier meer had geleerd dan in de 2,5 jaar toen ik voor dat grote bedrijf werkte.”

Lees meer

Farid Ouachour

Farid Ouachour

Manager Consultancy

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons aanbod?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct of neem eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking!