Over Tools4ever als werkgever

Tools4ever is een softwarebedrijf dat in 1999 is opgericht. Met meer dan 700 klanten in Nederland en 5000 wereldwijd zijn we de Nederlandse marktleider op het gebied van Identity & Access Management (IAM) software. We zijn na twee generaties on-premise software inmiddels aangekomen bij onze 100% cloud gebaseerde software HelloID. Deze software bestaat uit een drietal modulen: Provisioning, Service Automation en Access Management. Hiermee helpen we onder andere organisaties in het bedrijfsleven, de zorg, overheid en het onderwijs bij het efficiënt en veilig stroomlijnen van het gebruikers-, autorisatie-, en toegangsbeheer. Alle software die wij leveren worden door ons eigen topteam van Nederlandse ontwikkelaars geschreven.


Naast klanttevredenheid vinden we de medewerkerstevredenheid nog belangrijker. Onze medewerkers beoordeelden ons in het meest recent uitgevoerde onafhankelijke onderzoek van Computable met een 9. Maar we streven er altijd naar om een nog betere werkgever voor onze werknemers te zijn. Onderzoek van Great Place to Work liet zien dat ruim 95% van de ondervraagde werknemers Tools4ever een ‘Great Place To Work’ vindt en heeft ons dan ook met deze titel beloond.


Hoe we dat doen? We zijn een jong team waarin de gemiddelde leeftijd iets boven de 30 jaar ligt. We houden zowel van hard werken als ontspannen. En voor beiden bieden we vanuit Tools4ever alle ruimte en faciliteiten. Om een aantal punten uit te lichten: onze medewerkers zijn onder meer enthousiast over de informele en gemoedelijke familiare sfeer. De werk-privébalans is bij Tools4ever erg goed, wat betekent dat overwerken actief wordt ontmoedigd en het opnemen van vakantiedagen wordt aangemoedigd. We zijn flexibel in waar je werkt. Of je nu thuis, op kantoor of vanuit het buitenland wilt werken. We houden van gamen, zowel op PC als van bordspellen. Sporten kan alleen of samen met collega’s in de vorm van de wekelijkse bootcamp, squashen of fietsen. Dit laatste organiseren we elk jaar ook in het buitenland. En collega's leer je pas echt goed kennen op de volledig verzorgde jaarlijkse wintersport!

Wil je op de hoogte blijven over het werken bij Tools4ever?