Hoe ziet ons selectieproces eruit?

Tools4ever is continu op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Wil jij ons team komen versterken? Kijk dan snel hoe onze selectieprocedure eruit ziet.

Sollicitatieprocedure

We vinden het bij Tools4ever belangrijk om jou goed leren kennen en we willen dat jij als kandidaat een goed beeld krijgt van wat wij je kunnen bieden en wie je collega’s worden. Door de platte structuur die ons bedrijf kenmerkt, hebben we hiervoor een efficiënt en effectief selectietraject kunnen opstellen.

Sollicitatie

Reageer direct op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie naar het volgende emailadres: [email protected].

Telefonische intake

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie vanuit ons en er wordt telefonisch contact met je opgenomen. Tijdens dit gesprek zal er dieper op je CV worden ingegaan. Bij wederzijdse interesse, word je bij ons op kantoor uitgenodigd. Het kan zijn dat je voor een tweede telefoongesprek wordt gevraagd.

Alle gesprekken op 1 dag

Als je bij ons op kantoor langs komt voer je een gesprek met onze commercieel directeur, je toekomstige manager en een toekomstige collega. Deze gesprekken proberen we zoveel mogelijk op dezelfde dag te laten plaatsvinden. Dat biedt jou de kans om in één keer een goed beeld te krijgen van wat Tools4ever jou te bieden heeft.

Assessment

Mits je solliciteert naar een functie op de softwareontwikkelafdeling dan nemen we ook een assessment af. Dit gebeurt op dezelfde dag als de gesprekken met de managers en je collega’s. Hiermee beoordelen we op welk technisch niveau je zit.

Aanbieding

Als we beiden enthousiast zijn over een samenwerking, krijg je van ons een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Na het tekenen van dat voorstel verwelkomen we jou als onze nieuwe collega.