}

De sollicatieprocedure

Hoe ziet ons selectieproces eruit?

Sollicitatieprocedure

Tools4ever is continu op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Wil jij ons team komen versterken? Kijk dan snel hoe onze selectieprocedure eruit ziet.

We vinden het bij Tools4ever belangrijk om jou goed leren kennen en we willen dat jij als kandidaat een goed beeld krijgt van wat wij je kunnen bieden en wie je collega's worden. Door de platte structuur die ons bedrijf kenmerkt, hebben we hiervoor een efficiënt en effectief selectietraject kunnen opstellen.

Sollicitatie

Reageer direct op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie naar het volgende emailadres: recruitment@tools4ever.com.

Telefonische intake

Binnen 3 werkdagen ontvang je van ons een reactie en kan er telefonisch contact met je worden opgenomen. Tijdens dit gesprek zal er dieper op je CV en motivatie worden ingegaan. Bij geschiktheid, word je bij ons op kantoor uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de HR-manager.

Alle gesprekken op 1 dag

Als uit het kennismakingsgesprek blijkt dat je in aanmerking komt voor de vacature, voer je ook een gesprek met onze commercieel directeur, je toekomstige manager en een toekomstige collega. Deze gesprekken proberen we zoveel mogelijk op dezelfde dag te laten plaatsvinden. Dat biedt jou de kans om in één keer een goed beeld te krijgen van wat Tools4ever jou te bieden heeft.

Assessment

Voor een aantal vacatures word je vervolgens nog uitgenodigd bij ons op kantoor om een opdracht te maken. Hiermee willen we kunnen beoordelen op welk technisch niveau je zit.

Aanbieding

Als de procedure van beide kanten goed is verlopen en we beiden enthousiast zijn over een samenwerking, krijg je van ons een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. Na het tekenen van dat voorstel verwelkomen we jou als onze nieuwe collega.

Liever eerst bellen?

Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen?

Bel: +31 (0) 35 54 83 255
Mail: recruitment@tools4ever.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.