Wegens enorm succes zoeken we collega’s

Tools4ever
Tools4ever ontwikkelt en verkoopt standaardsoftware en consultancydiensten op het gebied van Identity Management: het beheren van user accounts in computernetwerken. Onze klanten variëren in omvang van circa 300 tot meer dan 20.000 medewerkers. In Nederland beheren we meer dan 1 miljoen user accounts bij in totaal meer dan 500 klanten, waaronder KPN, VGZ, UWV, Ministerie van Landbouw, UMC, NUON en de Gemeente Utrecht. Tools4ever heeft wereldwijd verschillende vestigingen die we vanuit het hoofdkantoor in Baarn aansturen. Wereldwijd werken er meer dan 50 medewerkers voor Tools4ever. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en ook in de huidige omstandigheden zijn we zeer succesvol. We zoeken consultants die ons kunnen helpen om de klanten te bedienen en zelfstandig Identity Management oplossingen kunnen ontwikkelen.

Wat is het?
Onze consultants verrichten zelfstandig Identity Management implementaties bij onze klanten. De uiteindelijke oplossing sluit nauw aan bij bestaande user life cycle processen van de opdrachtgever. De configuratie van de software bestaat uit een set van scripts c.q. projecten. De lengte van een implementatie varieert van 3 dagen tot 2 weken. De consultant is verantwoordelijk voor de inventarisatie van de eisen en wensen, management van verwachtingen van de klant, installatie en configuratie en het laten accepteren van de geleverde lossing.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde technische hbo-opleiding en sterke affiniteit met Windows netwerken en support/consultancy. Kennis van ASP, SQL, scripting en Active Directory is een pre. Je kunt een goede vertaalslag maken van benodigde ondersteuning voor bedrijfprocessen naar een concrete softwareoplossing.

Lijkt het je wat?
Klik dan hier voor onze vacatures.

Geschreven door:

Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en al ruim 10 jaar in dienst. Arnout legt zich als Architect toe op het bedenken en ontwikkelen van nieuwe features, oplossingen en diensten van Tools4ever die aansluiten op de vraag uit de markt. Arnout studeerde Hogere Informatica aan de Hogeschool van Utrecht.
Terug