Robert van der Zwan

Senior Accountmanager Existing Business

Waarom ben jij bij Tools4ever gaan werken?

“Het uitgebreide productportfolio van Tools4ever en de dynamiek van solution selling in de interessante markt van Identity Governance & Administration spraken mij zeer aan. Het is inmiddels alweer even geleden dat ik bij Tools4ever gestart ben (2009) en Tools4ever is als organisatie intussen flink gegroeid. Ook het productportfolio is meegegroeid en vernieuwd, hierdoor is het werk nog altijd leuk en uitdagend.”

Foto Robert van der Zwan op Werkenbij site Tools4ever

Waarom is Tools4ever een goede werkgever?

“Bij Tools4ever krijg je als werknemer veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren en nieuwe kansen aan te grijpen. Daarnaast zijn secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de autoregeling goed geregeld en zijn er leuke bedrijfsuitjes zoals de jaarlijkse wintersport.”

“Bij Tools4ever krijg je als werknemer veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren en nieuwe kansen aan te grijpen.”

Wat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend?

“De diversiteit aan klantbehoeftes maakt het werk elke dag leuk en uitdagend. Met onze Identity Governance & Administration oplossingen kun je mooie passende oplossingen aanbieden die voor de klant duidelijke procesvoordelen biedt en hen sterk helpt bij het voldoen aan audits. De ICT strategie en behoeftes van de klanten zijn in de loop der jaren aan verandering onderhevig. Om daarin een steeds goed passende oplossing aan te bieden maakt het werk uitdagend. Gelukkig ontwikkelt onze productportfolio zich sterk mee met de trends in de markt en hebben we bijvoorbeeld middels onze IDaaS oplossing HelloID een mooi passende oplossing voor de cloud-strategie die veel van onze klanten voor ogen hebben.”

Waar ben je trots op?

“De groei die we als Tools4ever in de afgelopen jaren meegemaakt hebben, zowel in aantal medewerkers als in de sterke groei van ons klantenbestand.”

“Het winnen van grote en soms complexe aanbestedingen, maar ook de lange termijn klantrelaties waarbij er over en weer een vertrouwensband ontstaat. Het is leuk om te zien dat klanten die reeds in mijn eerste jaren bij Tools4ever de stap gemaakt hebben om gebruik te maken van onze oplossingen, onze software nog steeds naar volle tevredenheid gebruiken!”

Robert van der Zwan

Senior Accountmanager Existing Business

< terug