Robert van der Zwan

Senior Accountmanager Existing Business

Robert van der Zwan - Senior Accountmanager

Waarom ben jij bij Tools4ever gaan werken?

“Het uitgebreide productportfolio van Tools4ever en de dynamiek van solution selling in de interessante markt van Identity Governance & Administration spraken mij zeer aan. Het is inmiddels alweer even geleden dat ik bij Tools4ever gestart ben (2009) en Tools4ever is als organisatie intussen flink gegroeid. Ook het productportfolio is meegegroeid en vernieuwd, hierdoor is het werk nog altijd leuk en uitdagend.”

Waarom is Tools4ever een goede werkgever?

“Bij Tools4ever krijg je als werknemer veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren en nieuwe kansen aan te grijpen. Daarnaast zijn secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de autoregeling goed geregeld en zijn er leuke bedrijfsuitjes zoals de jaarlijkse wintersport.”

Wat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend?

“De diversiteit aan klantbehoeftes maakt het werk elke dag leuk en uitdagend. Met onze Identity Governance & Administration oplossingen kun je mooie passende oplossingen aanbieden die voor de klant duidelijke procesvoordelen biedt en hen sterk helpt bij het voldoen aan audits. De ICT strategie en behoeftes van de klanten zijn in de loop der jaren aan verandering onderhevig. Om daarin een steeds goed passende oplossing aan te bieden maakt het werk uitdagend. Gelukkig ontwikkelt onze productportfolio zich sterk mee met de trends in de markt en hebben we bijvoorbeeld middels onze IDaaS oplossing HelloID een mooi passende oplossing voor de cloud-strategie die veel van onze klanten voor ogen hebben.”

“Bij Tools4ever krijg je als werknemer veel vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren en nieuwe kansen aan te grijpen.”

Robert van der Zwan, Senior Accountmanager Existing Business

Liever eerst bellen?

Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen?

Bel: +31 (0) 35 54 83 255
Mail: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.