Ronald Kamerbeek

Manager Delivery

Waarom ben je bij Tools4ever gaan werken?

Ik ben bij Tools4ever gaan werken, omdat ik op zoek was naar uitdaging en die heb ik gekregen! In 2013 ben ik bij Tools4ever begonnen als Implementatie Consultant en inmiddels ben ik manager van verschillende afdelingen en verantwoordelijk voor de levering van onze producten in binnen- en buitenland. Het werken in een technisch complexe omgeving sprak mij erg aan. Vragen die wij krijgen kunnen we niet oplossen door het op te zoeken op internet. Je moet je echt verdiepen in de omgeving, de data en de wensen van de klant. Om dit alles samen te laten komen in een goede softwareoplossing, goed advies, een plezierige samenwerking (intern en met de klant) en een geslaagde implementatie is een grote uitdaging, maar heel erg gaaf als het lukt!

Ronald Kamerbeek Werken bij Tools4ever

Wat maakt jouw werk uitdagend en complex?

Mijn werk is iedere dag anders, ik leef vaak in de waan van de dag. Mijn taak in essentie is om te zorgen dat de delivery van Tools4ever goed is, deze optimaal blijft draaien en meegroeit met de organisatie. Als blijkt dat er een groot issue is met een koppeling ga ik kijken wat ik daaraan kan bijdragen. Wanneer er een nieuwe (pre)release van één van onze applicaties uitkomt, installeer ik deze om te zien wat voor moois we hebben gemaakt. De uitdaging ligt vaak op het snijvlak van de data, de implementatie en de interpretatie van de klant. Met onze cloud software kunnen we de werking monitoren en afwijkingen detecteren op zowel de totale omgeving als de klantomgeving. Hierdoor kunnen we proactief support leveren aan onze klanten. Om ervoor te zorgen dat onze klanten geholpen worden bij de implementatie, de planning en bij de benodigde ondersteuning is een complexe taak, zeker gezien onze software meestal behoort tot de kritische bedrijfssoftware bij onze klanten.

“Alles wat we doen kunnen we alleen doen door goede samenwerking tussen onze afdelingen (sales, development, consultancy, etc.) en met onze klanten”

Op welk project ben je trots?

Het meest belangrijke project, en deze is nooit afgerond, is het verbeteren, optimaliseren en stroomlijnen van onze service en delivery. Alles wat we doen kunnen we alleen doen door goede samenwerking tussen onze afdelingen (sales, development, consultancy, etc.) en met onze klanten. We steken hier veel tijd en energie in, zodat we dit naar een hoger niveau kunnen tillen. In mijn rol vind ik het belangrijk en leuk om te zien dat het team steeds beter wordt, meer kunde heeft en daardoor meer kan bijdragen aan de organisatie.

Wat typeert Tools4ever als werkgever?

Bij Tools4ever krijg je veel vrijheid in je werkzaamheden. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om bezig te zijn met vernieuwing, optimalisatie en ondersteuning van hetgeen er nu speelt en belangrijk is. Bij Tools4ever krijg ik de mogelijkheid en kans hier wat mee te doen. Het is soms hard werken, maar je krijgt er veel voor terug!

Ronald Kamerbeek

Manager Delivery

< terug