Michiel van der Veeken

IAM Consultant

Waarom ben je bij Tools4ever gaan werken?

“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, wilde graag in een andere branche werken en weer nieuwe dingen leren. Dat heb ik gevonden bij Tools4ever. Het klantcontact is hier intensief en ik ben projecten grotendeels zelf aan het managen van intake tot implementatie en oplevering. Daarbij moeten projecten vaak in relatief korte tijd worden opgeleverd. Dat maakt dat ik iedere dag voor nieuwe uitdagingen sta. Verschillende klanten en verschillende projecten die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Dat maakt dat ik iedere keer creatieve manieren moet bedenken om de wensen van de klant zo goed mogelijk op te kunnen leveren. Dat maakt mijn werk uitdagend. Ook vind ik de IGA-markt inhoudelijk interessant. Het is een markt die veel groei kent en steeds belangrijker wordt in het kader van security. Dat spreekt me aan.”

Michiel-van-der-Veeken-Werken-bij-Tools4ever

Op welk project bent je trots?

“Voor een grote zorgorganisatie in Roosendaal hebben we gewerkt aan de bestaande implementatie en de uitbreiding daarvan. Het was voor mij het eerste project dat ik deed, samen met een collega. Niet alleen daardoor was het bijzonder, maar de stichting heeft veel van onze toepassingen afgenomen die allemaal op elkaar afgestemd moesten worden. Hiermee is een volledig geautomatiseerde oplossing gerealiseerd waarbij de medewerker en leidinggevende aan het roer staan en tussenkomst van IT niet noodzakelijk is. In dat traject heb ik ontzettend veel geleerd.”

“Bij Tools4ever ben ik echt helemaal onderdeel van het bedrijf.”

Wat maakt werken bij Tools4ever interessant?

“Het feit dat ik zoveel verschillende klanten en daarmee verschillende projecten heb. Ik doe niet iedere dag hetzelfde kunstje, ik moet steeds schakelen tussen verschillende projecten. Daarbij vind ik het leuk dat het bedrijf Tools4ever zelf ook groeit en dat ik daarin mijn steentje kan bijdragen. Dit doe ik door mijn persoonlijke inzet en ontwikkeling op professioneel niveau, maar ook met het zo af en toe aandragen van suggesties en adviezen uit eerdere werkervaring in grotere bedrijven. Dat wordt gewaardeerd en er worden zaken meegenomen uit mijn adviezen. Bij veel werkgevers drijf je wel met de stroom mee, maar wordt je er nooit echt helemaal onderdeel van. Dat gevoel heb ik bij Tools4ever wel. Ik voel me echt onderdeel van het bedrijf.”

Michiel van der Veeken

IAM Consultant

< terug