Ewout van Rootselaar

Accountmanager New Business

Waarom ben jij bij Tools4ever gaan werken?

“Tijdens de eerste gesprekken had ik gelijk een erg goed gevoel bij Tools4ever. Het is een jong, sportief en ambitieus bedrijf met een duidelijke missie en visie waar ik me volledig in kan vinden. Ik was destijds op zoek naar een baan met meer uitdaging en waar ik mij verder kon ontwikkelen als accountmanager. Het klinkt misschien cliché, maar mocht je dit ook zoeken dan kan ik je verzekeren dat je bij Tools4ever op de juiste plek zit!”

Ewout van Rootselaar op Werkenbij website Tools4ever

Waarom is Tools4ever een goede werkgever?

“Er is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, de lijntjes zijn kort, iedereen is erg ambitieus en zet zich volledig in om Tools4ever naar een nog hoger niveau te brengen. Uiteraard zijn ook de jaarlijkse reizen (wintersport, fietsen/mountainbiken) en het hoge opleidingsbudget niet iets vanzelfsprekend, maar wel erg mooi meegenomen.”

“Ik ben erg trots op onze positie in de markt ten opzichte van grote internationale concurrenten.”

Wat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend?

“Ik richt me binnen Tools4ever voornamelijk op business development, het is sowieso al een uitdaging om met de juiste personen binnen een organisatie in contact te komen. Verder zijn de gespreken omtrent Identity & Access Management vaak complex en hangt de toepasbaarheid erg af per bedrijf en de huidige inrichting. Als accountmanager moet ik ervoor zorgen dat ik in deze snelgroeiende markt op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen per branche om de klant hierin optimaal te kunnen adviseren. Dit zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is als accountmanager. Destijds werd mij al aangegeven dat er voldoende mogelijkheden liggen binnen Tools4Ever. Naast de contacten met eindklanten ben ik ook steeds meer in contant met onze buitenlandse kantoren en bezig met opzetten van partnerships. Kortom, meer dan voldoende uitdagingen.”

Ewout van Rootselaar

Accountmanager New Business

< terug