}

Tech events en blogs

Tech events en blogs

Bij Tools4ever vinden we het belangrijk om kennis te delen. Dit doen we niet alleen intern maar ook met andere software ontwikkelaars in de markt. Zo blijven we innovatief en leren we van elkaar. Via ons technology platform “Developer Meet Up” brengen we software ontwikkelaars bij elkaar onder het genot van een pizza, waarbij diverse interessante topics worden besproken door toonaangevende sprekers in de markt. Daarnaast publiceren we onze ervaringen in de vorm van blogs. Wil je meer weten over het werken bij Tools4ever lees dan de ervaringen van onze medewerkers.

Developer MeetUp

Meetup: Continuous Delivery vanuit het management perspectief

13 juni in Baarn
17:00 - 20:30 uur
Continuous Delivery wordt steeds belangrijker in de ontwikkeling van software. Continuous Delivery is erop gericht software zo snel en frequent mogelijk in productie te krijgen. Tijdens de Meetup Continuous Delivery laat Kim van Wilgen zien hoe de verandering naar Continuous Delivery en devOps het DNA van een bedrijf kan veranderen.

Tools4ever Puzzle Challenge

1 augustus 2019
Gaat jouw hart sneller kloppen als je die ene moeilijke hersenkraker hebt opgelost? Doe mee aan de Tools4ever Puzzle Challenge! Eke maand krijg je een puzzel thuisgestuurd. De winnaar wint een fantastische prijs! May the best puzzle geek win!

Developer Meetup

Bij Tools4ever geloven we dat kennis delen leidt tot snellere en betere software. Om dit te faciliteren hebben we een platform opgezet waar software engineers op een informele, efficiënte en leuke manier kennis kunnen delen. Tijdens de meetup worden lezingen gegeven over relevante software ontwikkelthema's met ruimte voor discussie en napraten. De avond start met een overheerlijke pizza, zodat je met een gevulde maag en praktische tips naar huis gaat. Bekijk hier de promovideo van Developer Meetup.

Deelnemen

Wil je ook deelnemen aan Developer Meetup, meld je dan hier aan en ontvang de uitnodiging voor de sessie over jouw voorkeurthema(s) per mail. De Developer Meetup sessies worden op regelmatige basis georganiseerd van 18:00 uur tot 21:00 uur. Je bent van harte welkom om gratis deel te nemen. Tijdens deze avond presenteren toonaangevende sprekers interessante technische topics op ons hoofdkantoor in Baarn.

Heb je een onderwerp die volgens jou absoluut op de agenda van een software ontwikkelaar moet staan, laat het ons weten via helloid@tools4ever.com.

Vorige edities

Microservice Architecture door Sander Hoogendoorn
HoloLens door Dennis Vroegop. Bekijk de presentatie.
Nieuwe taalfeatures van C# 7.0 door Peter Vos en Robbert Brussaard. Bekijk de presentatie.

Interesse in een vacature of wil je kennismaken?

Sirone is houdt zich bezig met recruitment.Wil je solliciteren op een vacature of wil je eerst weten wat Tools4ever voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Sirone Immink 
Bel of app: 06 191 969 56
Mail: s.immink@tools4ever.com