Kees Visser

Software Engineer

Wat maakt Tools4ever een goede werkgever?

“Het is een prettig bedrijf met leuke collega’s die allemaal in zo’n beetje dezelfde leeftijdscategorie vallen. Dat maakt dat het een hechte groep is waar ik snel aansluiting bij vond. Daarnaast biedt Tools4ever mij veel vrijheid om zaken naar eigen inzichten te maken. Dat betekent dat ik veel eigen initiatief kan tonen om snel de juiste oplossing te bedenken. De architectuur van software trekt me en ik krijg van het bedrijf de mogelijkheid en steun om mezelf in die richting te ontwikkelen. De softwareafdeling groeit, wat betekent dat we als team meedenken over hoe we de afdeling beter kunnen inrichten. Die participatie spreekt me aan.”

Kees Visser op Werkenbij wesabite van Tools4ever

Wat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend?

“Vooral de diversiteit van wat we doen. Bij Tools4ever ontwikkelen we een heel platform waarmee we alle klanten moeten kunnen bedienen, dat is heel breed. Daar zit ook een onbekend deel in met zaken die nog uitgedacht, gespecificeerd en ontworpen moeten worden. Vooral dingen die ik nooit eerder heb gedaan en waar ik dus weer van leer, geven me voldoening.”

“De softwareafdeling groeit en als team denken wij mee over hoe we de afdeling kunnen inrichten.”

Wat spreekt jou het meeste aan bij Tools4ever?

“Alles wordt gewoon geregeld. Ik word op allerlei manieren gefaciliteerd om mijn werk goed te kunnen doen. Dat betekent niet alleen dat er bijvoorbeeld gezorgd wordt voor lunch of dat de squashbaan geregeld wordt, maar ook dat ik niet eerst hoef te omschrijven waarom ik een bepaald softwarepakket nodig heb. Als ik dat nodig heb, kan ik het gewoon krijgen hier.”

Kees Visser

Software Engineer

< terug