Tools4ever is Great Place To Work

Tools4ever is Great Place To Work

Baarn, 30 november 2022 – Tools4ever mag zich sinds kort een Great Place To Work noemen. Het Baarnse softwarebedrijf scoort tijdens het certificeringstraject hoge ogen. Meer dan negen op de tien werknemers noemt Tools4ever een ‘Great Place To Work’.

Great Place To Work is een methode voor het toetsen en certificeren van de organisatiecultuur van bedrijven. De methode van het gelijknamige bedrijf scoort organisaties op diverse vlakken en helpt zo met het naar een hoger niveau tillen van de bedrijfscultuur. Want als iedereen zich thuis voelt in de organisatie, behaal je als bedrijf betere resultaten.

Feedback van eigen medewerkers staat centraal

Voor een certificering als Great Place To Work doorlopen organisaties een traject dat bestaat uit drie stappen: onderzoek, certificering en resultaten & branding. De certificering is altijd gebaseerd op feedback van eigen medewerkers van de beoordeelde partij. De Great Place To Work-methode brengt in kaart hoe medewerkers de organisatie ervaren en geeft erkenning van een onafhankelijke partij voor werkgeverschap.

Tools4ever is met trots gecertificeerd als Great Place To Work. De bedrijfscultuur van het bedrijf wordt als uitmuntend ervaren. Betaalde werkvakanties in het buitenland, flexibele werktijden, een door werk betaalde wintersport, een opleidingsbudget van 8.000 euro inclusief tien studiedagen per jaar: het zijn arbeidsvoorwaarden waar menig werknemer van droomt. Bij Tools4ever is het de standaard en dat zorgt voor tevreden gezichten.

De marktleider in Identity & Access Management scoort ook hoge ogen wat betreft onder meer vertrouwen, geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Maar liefst 95% van de ondervraagde werknemers noemt Tools4ever een ‘Great Place To Work’.

‘Onze mensen zijn ontzettend belangrijk’

“Voor Tools4ever zijn onze mensen ontzettend belangrijk, wij geloven dat zij de kracht en het succes zijn van onze organisatie”, licht operationeel directeur George Bakker van Tools4ever toe. “Met de volgende vier kernwaarden weerspiegelen wij onze cultuur: gedreven, doen, vrijheid en sportiviteit. Iedere dag werken wij met een topteam van meer dan 70 medewerkers in Baarn en in totaal 140 wereldwijd, met veel plezier aan onze software.”

Software Engineer Robbert Brussaard herkent de focus van Tools4ever op medewerkers. “Als iemand die van aanpakken houdt is inspraak voor mij heel belangrijk. Als ik zie dat iets beter of efficiënter kan, luistert Tools4ever ook echt naar mijn mening en inbreng. Prettig, want op de werkvloer zie je direct tegen welke uitdagingen je aanloopt, wat niet optimaal verloopt en waar ruimte is voor verbetering. Zo creëert Tools4ever een optimale werkomgeving zonder nodeloze obstakels, waarin we productief kunnen werken en de klant optimaal kunnen ondersteunen.”

René Brouwers, algemeen directeur van Great Place To Work Nederland: “Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work. Organisaties met een cultuur van vertrouwen, trots en plezier, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.”

Over Tools4ever B.V.

Tools4ever ontwikkelt en verkoopt sinds 1999 software, die in Nederland wordt geschreven. Het bedrijf bedient in Nederland ongeveer 700 klanten en wereldwijd zo’n 5.000. Hun belangrijkste product is HelloID, waarmee autorisatie en toegangsbeheer van organisaties zowel efficiënt als veilig kan worden geautomatiseerd en gestroomlijnd. In Nederland is het bedrijf marktleider en rekent het onder meer de overheid, zorgorganisaties en scholen tot zijn klanten.

< terug naar overzicht