Waarom Tools4ever?

Onze mensen zijn de kracht en het succes van Tools4ever

Tools4ever is een softwarebedrijf dat zich richt op Identity & Access Management. Met onze (cloud) software zorgen we ervoor dat medewerkers iedere dag sneller, veiliger en eenvoudiger hun werk kunnen doen. Dit doen we al voor meer dan 600 organisaties in Nederland in diverse sectoren, waaronder de zorg, overheid en onderwijs.

Naast ons hoofdkantoor in Baarn zijn we internationaal gevestigd. Met een top team van 70 medewerkers in Nederland en in totaal 140 wereldwijd werken we met veel plezier aan onze Identity & Access Management oplossingen. Inmiddels beheren we wereldwijd meer dan 10 miljoen user accounts.

Onze cultuur

Bij Tools4ever zijn onze mensen ontzettend belangrijk, wij geloven dat zij de kracht en het succes zijn van onze organisatie! De volgende vier kernwaarden weerspiegelen onze cultuur:

Gedrevenheid

Gedrevenheid is de basis van het succes waar we nu staan. Al 20 jaar bieden we onze klanten de beste Identity & Access Management oplossingen en kunnen we ons met trots marktleider noemen! We werken daarbij met de nieuwste technologieën zoals: Angular 7, MS C# .Net7.0, Azure, Jira, Confluence, Agile, SCRUM en Continuous delivery.

Doen

Een “doen-mentaliteit” dat is ons geheim om een voorsprong te hebben. We houden niet van ellenlange vergaderingen. Gewoon gaan! De lijnen zijn kort, waardoor besluiten snel genomen kunnen worden. Daarnaast doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We komen onze beloftes na en zijn ook eerlijk over onze tekortkomingen.

Vrijheid

Vrijheid krijg je bij ons om jezelf te blijven ontwikkelen. We staan open voor creativiteit en initiatiefnemers. Jaarlijks investeren we € 8.000,- aan opleidingsbudget per medewerker, want we vinden het belangrijk dat je kan groeien en op de juiste plek zit. We hanteren flexible werktijden, je kunt beginnen tussen 07:00 – 10:00 uur. Parttime werken? Deze mogelijkheid is er!

Plezier

Plezier, wie wil dat nou niet op het werk? Een plek waar je je thuis en gewaardeerd voelt. Waar niet alleen hard gewerkt wordt, maar waar ook een fijne sfeer heerst. Bij Tools4ever zijn de mensen de spil van het bedrijf! Samen sporten en veel leuke uitjes, waaronder jaarlijks met het hele bedrijf een midweek skiën. Bij ons is dit vanzelfsprekend!

Vragen?

Hi, wat leuk dat je onze werkenbij website bezoekt! Wij zijn Anne Merel en Esmée, dé corporate Recruiters van Tools4ever. Wil jij meer weten over de leuke bedrijfsuitjes die georganiseerd worden, de algehele sfeer op kantoor of over een specifieke vacature?

Mail of bel ons dan gerust!

Bekijk onze vacatures