Out Variables in C# 7.0

C# 7.0 – Kennissessie

Out Variables in C# 7.0

Als er meerdere out parameters zijn is het vervelend dat deze eerst gedeclareerd moeten worden voordat de functie aangeroepen kan worden. De code die dat oplevert leidt af van hetgeen je wilt bereiken. In C# 7 is het mogelijk om deze out parameters binnen de functie aanroep zelf te declareren. Op deze manier bespaar je een declaratie regel. Er vindt nog discussie plaats of het mogelijk zou moeten zijn om op deze manier de variabele naam achterwege te laten voor parameters waar je niet in geïnteresseerd bent. Bekijk de video voor meer informatie over out parameters in C# 7.0.

Bekijk de video's van andere nieuwe features in C# 7.0

Play button  Hoe werken Binary Literals in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Hoe werkt Deconstruction in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Wat kan ik met Expression-Bodied members in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Local Functions in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Pattern Matching en Type Switching in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Tuple Types in C# 7.0? Bekijk de video.

Deelnemen

Wil je ook deelnemen aan Developer Tech Nite, meld je dan hier aan en ontvang de uitnodiging voor de sessie over jouw voorkeurthema(s) per mail. De Developer Tech Nite sessies worden op regelmatige basis georganiseerd van 18:00 uur tot 21:00 uur. Je bent van harte welkom om gratis deel te nemen. Tijdens deze avond presenteren toonaangevende sprekers interessante technische topics op ons hoofdkantoor in Baarn.

Heb je een onderwerp die volgens jou absoluut op de agenda van een software ontwikkelaar moet staan, laat het ons weten via [email protected].

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ben geïnteresseerd in: