Pattern Matching en Type Switching in C# 7.0

C# 7.0 – Kennissessie

Pattern Matching in C# 7.0

Een veelbelovende toevoeging aan C#7.0 is pattern matching. In versie 7 wordt slechts een gedeelte geïmplementeerd. Met de toekomstige toevoeging van Record types en uitgebreidere matching wordt het nog mooier. Met pattern matching kan een expressie worden getest tegen een type patroon. Bij die test kan men ook direct één of meerdere variabelen introduceren. Pattern matching kan ook worden gesimuleerd door gebruik te maken van features die reeds aanwezig zijn. Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe mogelijkheden met pattern matching in C# 7.0.

Bekijk de video's van andere nieuwe features in C# 7.0

Play button  Hoe werken Binary Literals in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Hoe werkt Deconstruction in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Wat kan ik met Expression-Bodied members in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Local Functions in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Out Variables in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Tuple Types in C# 7.0? Bekijk de video.

Deelnemen

Wil je ook deelnemen aan Developer Tech Nite, meld je dan hier aan en ontvang de uitnodiging voor de sessie over jouw voorkeurthema(s) per mail. De Developer Tech Nite sessies worden op regelmatige basis georganiseerd van 18:00 uur tot 21:00 uur. Je bent van harte welkom om gratis deel te nemen. Tijdens deze avond presenteren toonaangevende sprekers interessante technische topics op ons hoofdkantoor in Baarn.

Heb je een onderwerp die volgens jou absoluut op de agenda van een software ontwikkelaar moet staan, laat het ons weten via [email protected].

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ben geïnteresseerd in: