Hoe werken Binary Literals in C# 7.0

C# 7.0 – Kennissessie

Hoe werken Binary Literals in C# 7.0?

In het verleden kon qua integer literals alleen gebruik gemaakt worden van decimale, octale en hexadecimale representatie. Het komt echter vaak voor dat je een bitfield wilt toekennen en dan is het vervelend dat deze eerst omgerekend moet worden naar een representeerbaar getal. In C# 7.0 worden binary literals geïntroduceerd met een 0b prefix (vergelijkbaar met de 0 prefix voor octaal, en 0x voor hexadecimaal). Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe mogelijkheden met Literals in C# 7.0.

Bekijk de video's van andere nieuwe features in C# 7.0

Play button  Hoe werkt Deconstruction in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Wat kan ik met Expression-Bodied Members? Bekijk de video.
Play button  Local Functions in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Out Variables in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Pattern Matching en Type Switching in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Tuple Types in C# 7.0 Bekijk de video.

Deelnemen

Wil je ook deelnemen aan Developer Tech Nite, meld je dan hier aan en ontvang de uitnodiging voor de sessie over jouw voorkeurthema(s) per mail. De Developer Tech Nite sessies worden op regelmatige basis georganiseerd van 18:00 uur tot 21:00 uur. Je bent van harte welkom om gratis deel te nemen. Tijdens deze avond presenteren toonaangevende sprekers interessante technische topics op ons hoofdkantoor in Baarn.

Heb je een onderwerp die volgens jou absoluut op de agenda van een software ontwikkelaar moet staan, laat het ons weten via [email protected].

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ben geïnteresseerd in: