Tuple Types in C# 7.0

C# 7.0 – Kennissessie

Tuple Types

Het komt vaak voor dat je een aantal bij elkaar horende variabele door wil geven binnen je programma. Meestal schrijf je daar dan een simpele data container class voor. Dat is erg veel typewerk. In voorgaande versies van C# is Tuple data type al geïntroduceerd. Tuple is echter niet meer dan een aantal class definities met hoogstens 8 type-parameters met members voor ieder item van het corresponderende type. Voor het snel teruggeven van data uit een methode lijkt het soms handig om hiervan gebruik te maken. Bekijk de video voor meer informatie over Tuple Types in C# 7.0.

Bekijk de video's van andere nieuwe features in C# 7.0

Play button  Hoe werken Binary Literals in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Hoe werkt Deconstruction in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Wat kan ik met Expression-Bodied members in C# 7.0? Bekijk de video.
Play button  Local Functions in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Out Variables in C# 7.0 Bekijk de video.
Play button  Pattern Matching en Type Switching in C# 7.0 Bekijk de video.

Deelnemen

Wil je ook deelnemen aan Developer Tech Nite, meld je dan hier aan en ontvang de uitnodiging voor de sessie over jouw voorkeurthema(s) per mail. De Developer Tech Nite sessies worden op regelmatige basis georganiseerd van 18:00 uur tot 21:00 uur. Je bent van harte welkom om gratis deel te nemen. Tijdens deze avond presenteren toonaangevende sprekers interessante technische topics op ons hoofdkantoor in Baarn.

Heb je een onderwerp die volgens jou absoluut op de agenda van een software ontwikkelaar moet staan, laat het ons weten via [email protected].

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ben geïnteresseerd in:

Ik ben geïnteresseerd in: