PSM

Beheren van wachtwoord synchronisatie

PSM: Wachtwoord Synchronisatie

Password Synchronization Manager (PSM) is een ideale oplossing voor organisaties die in de beginfase bevinden van wachtwoordbeheer, omdat het een relatief snelle en lichte oplossing is. Met PSM is het mogelijk om alle wachtwoorden van een eindgebruiker in alle applicaties hetzelfde te houden, zodat eindgebruikers eenvoudiger wachtwoorden kunnen onthouden en onveilige situaties uitblijven.

PSM: Password Synchronization Manager

Eindgebruikers dienen vaak een groot aantal gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Dit is ongemakkelijk, kan leiden tot onveilige situaties (wachtwoorden worden genoteerd) en veel calls naar de helpdesk. Door met Password Synchronization Manager (PSM) alle wachtwoorden voor alle applicaties hetzelfde te houden, wordt het dagelijks werk van de eindgebruiker gemakkelijker en wordt informatiebeveiliging verbeterd.

Veel applicaties, één wachtwoord

Password Synchronization Manager is een ideale oplossing voor organisaties die in de beginfase bevinden van automatisering omtrent wachtwoorden, omdat het een relatief snelle en lichte oplossing is. Wanneer een gebruiker een wachtwoord reset in een applicatie, zorgt PSM ervoor dat het nieuwe wachtwoord real-time wordt verstuurd, ontvangen en ingesteld in alle andere applicaties waarvoor de gebruiker geautoriseerd is. Er vindt directe synchronisatie van het wachtwoord plaats met alle kritische applicaties.

Voordelen PSM

Slechts 1 complex wachtwoord

Vergroot gebruikersgemak

Eindgebruikers hoeven niet  langer diverse wachtwoorden te gebruiken voor al hun applicaties, maar hoeven slechts één complex wachtwoord te gebruiken.

 

Verminderde aantal wachtwoord reset calls

Kostenbesparing

Door het verminderde aantal wachtwoord reset calls naar de helpdesk worden daar tijd en kosten bespaard.

 

Betere informatiebeveiliging

Betere security

Eindgebruikers schrijven niet langer hun wachtwoorden op bijvoorbeeld post-its en daardoor wordt de informatiebeveiliging verbeterd.