Veel applicaties, één wachtwoord

Elimineer gedoe rondom het beheer van wachtwoorden

Betere informatiebeveiliging. Minder frustratie. Eén wachtwoord.

PSM is de perfecte oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een snel te implementeren oplossing voor geautomatiseerd wachtwoorbeheer. Wanneer een eindgebruiker zijn Active Directory wachtwoord reset, zorgt PSM ervoor dat alle aangesloten applicaties het nieuwe wachtwoord real-time ontvangen. Het resultaat is dat eindgebruikers slechts één wachtwoord voor alle applicaties hoeven te onthouden en dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over het bijwerken van het wachtwoord in andere applicaties en systemen.

Voordelen van Password Synchronization Manager (PSM)

Vereenvoudigd wachtwoordbeheer bespaart tijd en geld

Hoeveel tijd wordt er op een dagelijkse basis verspild in de gehele organisatie aan wachtwoord gerelateerde onderwerpen? Als uw organisatie net zo is als de meeste organisaties dan is deze hoeveelheid waarschijnlijk veel groter dan u zou willen. En de verloren tijd lijdt al snel tot omzetverlies. Met PSM kunt u eenvoudig een wachtwoordsynchronisatie oplossing implementeren die onmiddellijk impact heeft op uw organisatie door onder meer het reduceren van helpdesk calls en het verbeteren van de tevredenheid van gebruikers.

Vergroot gebruikersgemak

Eindgebruikers hoeven niet langer diverse wachtwoorden te gebruiken voor al hun applicaties, maar hoeven slechts één complex wachtwoord te gebruiken.

Kostenbesparing

Door het verminderde aantal wachtwoord reset calls naar de helpdesk worden daar tijd en kosten bespaard.

Betere security

Eindgebruikers schrijven niet langer hun wachtwoorden op bijvoorbeeld post-its en daardoor wordt de informatiebeveiliging verbeterd.

Past PSM bij jouw organisatie?

Laat ons contact met je opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

Afspraak maken