}

ISO 27001

Certificatie ISO 27001

Tools4ever is gecertificeerd voor ISO 27001 door Brand Compliance, toonaangevend op het gebied van audits en certificeringen.

De ISO 27001 norm is dé wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

Certificatie belangrijk voor klanten

Door ons Tools4ever systeem op te zetten conform de ISO 27001 norm en de werking ervan laat toetsen en certificeren door een onafhankelijke partij, toont u op een eenvoudige, transparante en wereldwijd aanvaarde manier aan klanten dat de informatiebeveiliging op orde is binnen Tools4ever. Klanten kunnen dan met een gerust hart zaken met ons doen. Dit is bovendien extra belangrijk omdat onze Tools4ever oplossingen altijd een centrale positie spelen in de IT architectuur van onze klantorganisaties.

Over Brand Compliance

Brand Compliance ontwikkelt en toetst normen en afsprakenkaders vanuit haar kantoren in Nederland, België en Zweden. Men bedient internationale klanten in uiteenlopende sectoren. Brand Compliance maakt de betrouwbaarheid van organisaties zichtbaar voor de buitenwereld. Zodat klanten, leveranciers of andere belanghebbenden weten met wie zij te maken hebben.

iso 27001 brand compliance

Download hieronder het certificaat. Deze is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Huidige certificeringen en controles

certificaat gold microsoft partner

Gold Microsoft Partner

Meer over Gold Microsoft Partner
ISO 27001 certificaat

ISO 27001 certificaat

Meer over ISO 27001 certificering
certificaat deloitte security scan

Deloitte security scan

Meer over Deloitte security scan
certificaat opening certified

OpenID Certified

Meer over OpenID Certified