SECTOR

Zakelijk

In de dynamische zakelijke wereld is tijd, geld, en efficiëntie de sleutel tot succes. Handmatige processen en operationele vertragingen kunnen kostbare tijd verspillen en de productiviteit van werknemers belemmeren. HelloID brengt je bedrijf naar het volgende niveau met geautomatiseerde en gestroomlijnde processen die jouw organisatie helpen om efficiënt en veilig te werken.

In de zakelijke sector is snelheid en efficiëntie van groot belang. Bedrijven staan voor allerlei uitdagingen, zoals het snel onboarden van werknemers, minimaliseren van handmatige processen en voldoen aan strikte beveiligingsnormen. HelloID biedt een complete Identity and Access Management (IAM)-oplossing, ontworpen voor het aanpakken van deze specifieke uitdagingen

HelloID verlicht de werkdruk voor de servicedesk door het automatiseren van veel van hun taken. Deze automatiseringsslag zorgt dat het in- en uitdienstproces sneller verloopt en nieuwe medewerkers direct aan de slag kunnen. Ook kan je eenvoudige aanvragen stroomlijnen met behulp van formulieren en producten, terwijl HelloID ook de basis legt voor het behalen van de ISO 27001-certificering. Met zijn brede voordelen en mogelijkheden helpt HelloID bij het creëren van een meer responsieve, flexibele en veilige zakelijke omgeving.

 • Automatiseer je gebruikersbeheerprocessen moeiteloos
  Met HelloID verlopen IDU-processen van in- tot uitstroom soepel en veilig.
 • Eenvoudig, efficiënt en altijd met de juiste autorisaties
  HelloID garandeert de juiste toegangsrechten zonder in te boeten aan gebruiksgemak.
 • Versnel het indiensttredingsproces zonder gedoe
  HelloID stroomlijnt onboarding, waardoor nieuwe medewerkers meteen productief kunnen zijn.
 • Sterke beveiliging als fundament voor compliance
  Minimaliseer risico’s en blijf in lijn met wettelijke voorschriften dankzij HelloID’s robuuste beveiliging.

20%

van grote bedrijven heeft
cyberaanval gehad

48%

Van grote bedrijven heeft ICT-veiligheidsincident
met interne oorzaak ervaren

€ 4,35 miljoen

Gemiddelde kosten
datalek

icon_efficiency

Efficiënte in-, door- en uitstroom

Naadloze automatisering van gebruikersbeheer, waardoor je tijd en kosten bespaart. Nieuwe medewerkers zijn dankzij de IAM-oplossing direct productief, en je trekt verouderde toegangsrechten tijdig in.

icon_security

Robuuste beveiliging

Met de krachtige autorisatiematrix van HelloID beheer je gemakkelijk wie toegang heeft tot welke bedrijfsgegevens en applicaties. Zo zorg je voor een optimale bescherming van gevoelige informatie.

icon_compliancy

Naleving van de regelgeving

HelloID helpt bedrijven te voldoen aan strenge internationale normen zoals ISO 27001. Met onze betrouwbare IAM-oplossing leg je een solide basis voor compliance en risicobeheer.

Efficiëntie verhogen met geautomatiseerde IAM

Automatiseer handmatige taken, verminder de werklast van je IT-team en verhoog de productiviteit van je organisatie. HelloID stroomlijnt je IT-processen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf.

Onboardingprocessen versnellen

Met de geautomatiseerde in- en uitdienstprocessen van HelloID kunnen nieuwe medewerkers op hun eerste dag direct aan de slag. Dit versnelt niet alleen de onboarding, maar verbetert ook de ervaring van nieuwe medewerkers.

sector-druk-it-afdeling-verlagen

Druk op IT-afdeling verlagen

Met HelloID’s Self-Service portal kunnen medewerkers zelf toegang aanvragen tot systemen en applicaties. Dit vermindert de druk op de IT-afdeling en maakt je organisatie efficiënter.

De juiste basis voor ISO 27001-certificering

HelloID’s sterke beveiligingsfuncties en strikte toegangsbeheer helpen je organisatie om te voldoen aan de vereisten voor ISO 27001-certificering. Met HelloID heb je een solide basis voor informatiebeveiliging en kun je met vertrouwen voldoen aan de ISO 27001-norm. Logging en rapportages vanuit HelloID geven een duidelijk inzicht in wanneer gebruikersaccounts en rechten zijn toegekend, ontnomen of gemuteerd voor een integraal overzicht in jouw audits.

Wensink

“Omdat je betaalt op basis van pay-per-use zijn we goedkoper uit op momenten dat we minder gebruik maken van HelloID. ”

Kasim UnalWensinkLees klantverhaal
Wensink
Albron

“We zijn gestart met een proof of concept van een maand. Na deze maand hebben we besloten over te gaan op de live-omgeving. We zijn binnen één week van 10 locaties naar 800 locaties gegaan.”

Paul VermeerAlbronLees klantverhaal
Albron

Boek een demo

Klaar om HelloID in actie te zien?

Gratis demo inplannen