}

NEN 7510

Certificatie NEN 7510

Tools4ever is gecertificeerd voor NEN 7510 door Brand Compliance, toonaangevend op het gebied van audits en certificeringen.

De norm NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. Het uitgangspunt is de internationale ISO 27001 norm, maar beschrijft specifiek hoe men om moet gaan met medische- en patiëntgegevens.

Certificatie belangrijk voor klanten

De zorgsector is extreem complex georganiseerd. Niet alleen anders dan andere sectoren, maar ook anders dan zorgsectoren in het buitenland. De gegevens waarmee worden gewerkt is bijzonder privacy gevoelig. Tegelijkertijd is er sprake van een groot en complex netwerk van zorgaanbieders, patiënten, zorgverzekeraars en overheidsinstanties. Alle partijen in dat netwerk verzamelen, opslaan, verwerken en transporteren zorginformatie.

Onze Tools4ever oplossingen worden intensief gebruikt binnen zorgketens. Het is daarvoor belangrijk dat we garanderen dat we zorgvuldig en vertrouwelijk omgaan met alle kritische gegevens. Met een NEN 7510 certificering bewijzen we dat we correct omgaat met deze privacy gevoelige gegevens. Een certificering is een duidelijk en transparant bewijs richting patiënten, cliënten, zorginstellingen, zorgverzekeraars en toezichthouders.

Over Brand Compliance

Brand Compliance ontwikkelt en toetst normen en afsprakenkaders vanuit haar kantoren in Nederland, België en Zweden. Men bedient internationale klanten in uiteenlopende sectoren. Brand Compliance maakt de betrouwbaarheid van organisaties zichtbaar voor de buitenwereld. Zodat klanten, leveranciers of andere belanghebbenden weten met wie zij te maken hebben.

nen 7510 brand compliance

Download hieronder het certificaat. Deze is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Huidige certificeringen en controles

certificaat gold microsoft partner

Gold Microsoft Partner

Meer over Gold Microsoft Partner
ISO 27001 certificaat

ISO 27001 certificaat

Meer over ISO 27001 certificering
NEN 7510 certificaat

NEN 7510 certificaat

Meer over NEN 7510 certificering
certificaat deloitte security scan

Deloitte security scan

Meer over Deloitte security scan
certificaat opening certified

OpenID Certified

Meer over OpenID Certified