Webinar Koppeling Nedap Ons

Gratis webinar van 1 uur, donderdag13 april, start om 10:00
Dit webinar heeft al plaatsgevonden, bekijk de opname terug.

Webinar Koppeling Nedap Ons

Zorginstellingen ervaren vaak uitdagingen bij het beheer van Nedap Ons gebruikersaccounts en -autorisaties. Het (semi-)handmatig beheren hiervan is arbeidsintensief, foutgevoelig en leidt tot een gebrek aan transparantie, waardoor zorgprocessen serieus worden vertraagd.

Met de standaard Nedap Ons koppeling van Tools4ever vereenvoudigen en stroomlijnen we dit account- en rechtenbeheer. De door Nedap gecertificeerde HelloID connector ondersteunt alle gangbare gebruikersbeheertaken. Deze koppeling zorgt voor een automatisch, efficiënt en veilig beheer van Nedap Ons gebruikers en autorisaties, waarbij HelloID automatisch wijzigingen in HR-systemen detecteert en deze in Nedap Ons verwerkt.

In dit interactieve webinar laten we zien hoe je deze koppeling kunt implementeren en welke concrete voordelen dit oplevert voor je organisatie, zoals:

 • Automatisch, efficiënt en veilig beheer van Nedap Ons gebruikers en autorisaties;
 • Automatisering van Instroom, Doorstroom en Uitstroom (IDU) processen en verdere userbeheertaken. Waaronder het beheer van:
  • Weekkaart- en deskundigheidsprofielen;
  • Naamwijzigingen (bijvoorbeeld bij huwelijk of scheiding);
  • Beheer van flex-medewerkers;
  • Aanpassingen in het bereik van rollen en rechten.
 • Belangrijke afname van het aantal useraccount beheertaken en betere samenwerking tussen PZ, HS, Planning, Servicedesk, Security, IT en Functioneel Beheer
 • Transparante registratie van handelingen ten behoeve van IT-audits en compliancy
 • Standaard, door Nedap gecertificeerde koppeling. Geen maatwerk, snelle implementatie, vaste prijs per maand en geen langlopend contract
 • Bewezen oplossing met meer dan 30 implementaties

Tijdens het webinar tonen we live de mogelijkheden van de koppeling, delen we tips en aandachtspunten voor de implementatie, en beantwoorden we al je vragen.

Arnout van der Vorst

Spreker: Arnout van der Vorst

Arnout van der Vorst is Identity Management Architect bij Tools4ever en heeft meer dan 15 jaar ervaring met Identity & Access Management. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de architectuur, ontwerp en ontwikkeling van zowel onze softwareoplossingen als de IAM oplossingen bij onze klanten.

Bekijk de opname van het webinar

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Vul je gegevens in om de opname van de webinar terug te kijken.

Locatie: Online
Datum: 1 juni 2023 10:00
Kosten: geen

Het is ook mogelijk om een individuele sessie in te plannen. Je kan hier je voorkeur opgeven.

Webinar Koppeling Nedap Ons en HelloID

Webinar Koppeling Nedap Ons en HelloID